Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mezarlıkları sulamak

Rüyada mezarlıkları sulamak

Rüyada mezarlıkları sulamak bir sebeple çok sıkıntılı ve zor günler yaşayacağına, önemli bir projede çalışma arkadaşlarının takdirini toplayacak bir başarıya imza atacağına, bir sebeple dönünce hepsiyle ayrı ayrı hasret giderileceğine, sıkıntılarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, hayırlı kız evlatlara sahip olacağına, hasret çeken sevgililerin kısa zamanda kavuşacaklarına ya da sevilen kişiyle sürpriz bir karşılaşma olacağına, rahat bir hayata adım atılacağına, hayırlı bir çalışma ile muhtaç insanlara destek olunacağına rivayet eder.

Rüyada mezarlıkları sulamak gördüyseniz:

  • Bazı arkadaşlarınız ya da tanıdığınız kişiler belli konularda hassasiyetlerini yitiriyor olabilirler.

Rüyada mezara sulamak şansının ve bahtının açılacağına, hayatının güzelleşeceğine, en iyi işlerde çalışacaklarına, sağlıklarına zeval gelmeyeceğine, maddi durumlarının da her zaman iyi olacağına, mutlu olacağına ve güleceğine delalet eder.

Rüyada mezarları sulamak sıkıntılı ve sorunlu günler geçireceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, ancak bu duruma rağmen sevdiği ve değer verdiği insanlara yardım edeceğine, ağız tadının, keyfinin ve huzurunun kaçacağına delalet eder.

Rüyada mezarlıkları sulamak dünya mallarından yana hiçbir şeyde gözünün kalmayacağına, maddi ve manevi zarara uğranacağına, kişinin daha önce hiç yaşamadığı kadar rahat koşullarda yaşayacağına, maddi anlamda güçleneceğine delalettir.

Rüyada mezar sulamak alacağı desteği kısa bir zaman içinde çok sorun yaşadığı bir problemi çözeceğine, yardıma muhtaç insanlara büyük yardımlarda bulunacağına, güneşli ve güzel günler yaşayacağına, neşesini kaybedeceğine delalet eder.

Rüyada mezarlıkta çiçek sulamak uzun yıllardan beri sakladığı ve en yakınındaki kişilere bile anlatmadığı sırlarının açığa çıkacağına, Allah’ın kendisine nasip ettikleri sayesinde ne kadar ayrıcalıklı olduğunun farkına varacağına ve bunun keyfini süreceğine, kişinin başına kötü bir olay geleceğine alamet eder.

Rüyada mezarı sulamak aile bireyleri arasında tartışmaların boy göstereceğine, muradına ereceğine, amaçlarına ve hedeflerine nail olacağına, maddi ve manevi kayıp yaşanacağına inanılır.

Rüyada mezarlığı sulamak sevgililer arasında yaşanan tartışmaların çözüm bulacağına, yaşamı boyunca bu ilkeden ödün vermeyeceğine, ekmeğine haram sürmeyeceğine, kötü duygu ve düşüncelere kapılmayacağına, sakin, hoşgörülü ve saygılı bir kişi olunacağına delalettir.

Rüyada mezarı suladığını görmek hayırlı bir kısmetle evlilik yolunda adım atılacağına, kişinin keyfinin ve rahatının yerine geleceğine, hayatının kolaylaşacağına, yapılmak üzere olan bir anlaşmanın taraflardan birinin itiraz etmesiyle askıya alınacağına, komşularla ters düşüleceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments