Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mezara sulamak

Rüyada mezara sulamak

Rüyada mezara sulamak alınmış olan ve uzun zamandan beri ödenmeyen borçların kısa sürede ödeneceğine, hak yolunda hayır işleri yapacağına, iş yaptığı sektörde rakiplerinin olmayacağına, işlerinin çok iyi gideceğine, çok saygın ve güzel bir mevkiye terfi edileceğine, elinde bulunan bir miktar kazanç ile kendi işini kurmak için adım atacağına, aile hayatında bir sıkıntı varsa düzeleceğine, kendine olan güvenin tazeleneceğine, işte başarılı adımlar atılacağına, en yakın zamanda çok iyi haberler alacağına, her durumda, sorun ne olursa olsun arkalarında duracağına, alışveriş yapacağına delalettir.

Rüyada mezara sulamak gördüyseniz:

  • Hemen hemen herşeyi dert edip, kendinizi üzme eğilimindesiniz.

Rüyada mezarı sulamak sorunlarının çözümü için aldığı destekleri yeni yatırımlar içinde kullanıp işini genişleteceğine, borçların kısa süre içinde ve sorun yaşanmadan ödeneceğine, daha bolluk, bereket ve zenginlik içinde yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada mezarları sulamak çok güzel günler geçirileceğine, hem kendisini hem aile bireylerini mutlu edecek bir karar vereceğine, rüya sahibinin işlerinin gittikçe kötüleşeceğine ve hayatında istemediği ve sevmediği kişi ile bir iş yapmak zorunda kalacağına delalet etmektedir.

Rüyada kendi mezarını sulamak mutlu bir aile hayatına sahip olacağına, toplum hayatında başarıya, sevilen ve saygı duyulan konumun korunacağına, maddi yükümlülüklerinin hafifleyeceğine inanılır.

Rüyada mezarlığı sulamak sevdiği kişiler ile mutlu bir hayata merhaba diyeceğine ve uzun yıllar boyunca sağlıklı ve mutlu bir şekilde yaşayacağına, kurulu düzeninin olacağına, özel hayatının da yolunda gideceğine, hayırlı ve bol kazançlı bir yoldan gidileceğine delalet eder.

Rüyada mezara sulamak işlerin hayırlı kapılar açacağına, fırsatların kısa süre içinde aile hayatına büyük ve güzel haberler getireceğine, sıkıntılarının, problemlerinin, sorunlarının çözüleceğine, tabiri caizse insanların gözünde büyüdükçe büyüyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada mezar sulamak kurulu bir düzene kavuşacağına ve rahata ereceğine, kazancının ve sermayesinin boşa gitmeyeceğine, şansının ve kısmetinin açık olacağına, başarılarının takdir edileceğine tabir olunur.

Rüyada mezarlıkları sulamak sorunlarından ve sıkıntılarından kısa sürede kurtulmasına yardım edeceğine, hayırlı kazançlar ve başarılar kazanacağına, yurt dışında eğitim hayatına devam etmek için yollar aranacağına, kişinin her zaman akılcı davranarak, fırsatları en iyi şekilde değerlendireceğine, yaşadığı yerden uzak kalacağına yorulmaktadır.

Rüyada mezar suladığını görmek kalbine dolan huzurla etrafındaki insanlara da huzur dağıtacağına ve çok hayırlı işlere gireceğine, sevilen ve saygı duyulan konumun korunacağına, olumsuzlukların ve aksiliklerin ortadan kalkacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments