Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mezarı suladığını görmek

Rüyada mezarı suladığını görmek

Rüyada mezarı suladığını görmek kişinin kendini çok huzurlu, mutlu ve keyifli hissedeceğine, korkularının üzerine giderek onlardan kurtulmayı başaracağına, bebeğin sevimsiz ve huzursuz olması aksilikler, sorunlar ve sıkıntılar yaşanacağına, sıkıntılarının biteceğine, şansının açılacağına, yaşama olan inancını tazeleyeceğine, herkesin rahat edeceğine, yakın akrabalardan biri ile bir iş kurulacağına, bu sayede kazançlı adımlar atılacağına, kısa zaman içinde şirketin daha da büyüyeceğine, hayallerinin birer birer gerçekleşeceğine, üzerinde devamlı bir sıkıntının hasıl olacağına işaret etmektedir.

Rüyada mezarı suladığını gördüyseniz:

  • Değilse, bazı şeylerin hazır hale gelmesi için beklemeniz gerekiyor.

Rüyada mezarı suladığını görmek elinin darlaşacağına, önünün kapanacağına bu nedenle de yokluğa ve geçim derdine düşeceğine, atılacak adımlar sayesinde hem yüklü miktarda para kazanacağına, eşlerin birbirlerinden çok soğuyacaklarına ve bu durumu ortadan kaldırmak için araya giren bazı kişilerin işlerin daha da içinden çıkılmaz bir hal almasına sebep olacağına alamet eder.

Rüyada kendi mezarını sulamak uzun zamandan beri beklenen bir haber geleceğine ve zorlukların daha kolay şekilde aşılacağına, iş hayatında atılıma geçeceğine, lüks şekilde yaşayacağına, dilediği gibi harcama yapacağına, istediği gibi alışverişe gideceğine rivayet eder.

Rüyada mezar sulamak maddi ve manevi olarak çok zor bir duruma düşüleceğine, haneye bolluk ve bereket dolacağına, dini duygularının ve inancının güçleneceğine delalettir.

Rüyada mezarları sulamak emek verilen ve ter dökülen çalışmaların istenilen şekilde sonuçlanacağına, kısa süreli bir mutsuzluk ve acı yaşanacağına, buna rağmen sağlam bir yapıya sahip olduğu için işyerinin herhangi bir sorun yaşamayacağına inanılır.

Rüyada mezarı sulamak iş hayatı içindeki maddi ve manevi zararlardan kurtulacağına, özle ve iş hayatında üstün başarılar elde edeceğine, çalışmaktan kurtulacağına ve biraz da kendisine zaman ayırma fırsatı elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada mezar suladığını görmek iş hayatı için alınmış ancak ödenememiş borçların yakında ödeneceğine, zorlukların aşılacağına, büyük bir ortaklığa girileceğine, yaşamının kendi istediği şekilde ilerlemeye başlayacağına tabir olunur.

Rüyada mezarlıkları sulamak elinin bollaşacağına, rızkının genişleyeceğine, maddi ve manevi olarak bir sıkıntı çekileceğine ve çalışma hayatında prestij kaybı yaşanacağına, hem geleceğinin güzel olacağına, hem de sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine delalet eder.

Rüyada mezarlığı sulamak işle ilgili büyük bir hamle yapılacağına, zorlu bir işe girdiği ortağı ile beraber büyük rahat ereceğine, iş beğenmeyen veya gözü yüksekte olan kimselerin hayal kırıklıklarının çoğalacağına ve aza kanaat etmeyen rüya sahibinin elindekileri de kaybederek muhtaç bir duruma düşeceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments