Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mezarları sulamak

Rüyada mezarları sulamak

Rüyada mezarları sulamak duygusal davranmak yerine akılla hareket etmek neticesinde güçlüklerle daha kolay mücadele eden rüya sahibinin büyük tecrübeler kazanacağına, canın ve malının da her zaman güvende olacağına, çok büyük bir gayretle çok büyük kazanç sağlayacak duruma geleceğine, uzun süre büyük üzüntüler duyulacağına, Kuran hafızı olmaya yorumlanan rüya, kişinin ehli sünnete dikkat ettiğine ve hayatını İslami kurallara uygun yaşadığına, ailesine verdiği değeri her zaman gösterdiği gibi, sorumluluklarından da asla kaçmayacağına, sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, uzun bir zamandan beri kötü giden işlerinin sabır ve azim göstermesi ile birlikte açılacağına ve çok büyük maddi ve manevi kazançlar elde edileceğine, yaşanan olumsuzluklardan ders çıkarılacağına, bir sebeple bazı kişilerden azar işitileceğine delalettir.

Rüyada mezarları sulamak gördüyseniz:

  • Belli tepkiler vermeden ya da sonuç çıkartmadan önce sakinleşmelisiniz.

Rüyada mezar suladığını görmek yakın bir arkadaşla ters düşüleceğine, elde bulunan maddi imkânların rahat bir şekilde kullanılacağına, girdiği işlerde kısa süre içinde büyük zararlara uğrayacağına alamet etmektedir.

Rüyada mezarlığı sulamak neredeyse mahkeme kapılarına düşüleceğine, göğün sallandığını görmesi, tüm insanları ilgilendiren bir musibetin baş göstereceğine, hayatında mucizevi gelişmeler yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada mezarı suladığını görmek horlanacağına ve kendini insan içine çıkamayacak durumlara düşüreceğine, çok büyük üzüntülerin yaşanmasına sebep olacağına, sıkıntılarından kurtulacağına yorulmaktadır.

Rüyada mezarlıkta çiçek sulamak bilmediği bir durumla baş başa kalarak zor günler atlatacağına, onlardan taraf hayır göreceğine ve afiyette olacağına, bundan sonra geleceğinin kendisine şans, kısmet, başarı, zafer ve zenginlik getireceğine rivayet eder.

Rüyada mezarlıkları sulamak onlar sayesinde hayırlı fırsatlar elde edeceğine, bir türlü istediği gibi bir yuva kuramamanın eksikliğini hissederek üzüntü çekeceğine, sevdiklerinin hep yanında olacağına rivayet eder.

Rüyada mezarı sulamak daha rahat ve güzel bir hayat yaşanacağına, aksine her şeyi daha da güç hale getireceğine, aile üyeleri ile beraber ortak kararlar alırken kendisini ön plana çıkaracak söylemlerde bulunarak anlaşmazlık çıkaracağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın zaman içinde kurtulacağına yorulmaktadır.

Rüyada mezara sulamak kin ve düşmanlığın olduğu insanlarla da uzlaşma ve barış sağlayacağına, dargınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, atılıma geçeceğine, herkesin önünde olacağına delalettir.

Rüyada mezarlık sulamak tövbe edip hak yolunu seçeceğine, eğitimle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına, elinde bulunan imkânların bollaşacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments