Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mezarlığı sulamak

Rüyada mezarlığı sulamak

Rüyada mezarlığı sulamak sevdiği bir kişinin arkasından kötü sözler sarfettiğini duyacağına, başarılı olunacak bazı çalışmalara girileceğine, hanesindeki rızkın da artacağına, bir sebeple ister istemez büyük üzüntü duyacağına, kendisine yardın etmedikleri için en yakın arkadaşlarına bile küseceğine, kendi başına ayakta durmakta zorluk çekmeyeceğine, hayırlı ve büyük başarı kazandıracak çalışmalar gerçekleştirileceğine, sevdiği kişilerden alacağı destekler ve kendisini moral olarak çok iyi bir durumda tutması sayesinde toparlanacağına, işlerindeki verimin, bereketin ve karın artacağına, kişinin eline daha fazla gelir geçeceğine inanılır.

Rüyada mezarlığı sulamak gördüyseniz:

  • Yanıltıcı veya ağzı laf yapan kişilere dikkat edin.

Rüyada mezarlığı sulamak malın ve paranın bir kısmının fakir fukaraya yardım için  harcanacağına, aile büyüklerinin takdirinin kazanılacağına, kısa bir zaman içinde eğitim hayatına dönüleceğine işarettir.

Rüyada mezarı sulamak günahlarının affedileceğine, hak yemeden, dürüst bir şekilde yaşayacağına, sevilen bir kişi ile yapılan bir ortaklığın kısa zamanda bozulacağına, maddi durumun düzeleceğine ve sevinçli ve mutlu haberler alınacağına işaret etmektedir.

Rüyada mezarlıkları sulamak yapılan hataların telafi edilmesi noktasında büyük bir fırsat yakalanacağına, yeni bir adım atılacağına, bu adımın ardından uzun bir zamandan beri devam eden düşmanlığın biteceğine, onlar sayesinde kurtuluş yollarını bulacağına, hayallerini gerçekleştirme fırsatı elde edeceğine, doyasıya sefasını süreceğine rivayet eder.

Rüyada mezar suladığını görmek kazancının günden güne artacağına, işlerinin çok açılacağına, ruhen büyük bir gelişme yaşayacağına, yolunun açık olacağına, yaşadığı sorunların hiç zarar vermeden biteceğine, yarattığı farklılığı kullanarak işlerini çok iyi bir noktaya getireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından büyük bir azim gösterisi sayesinde kurtulacağına, sıkıntıların bir anda biteceğine alamet etmektedir.

Rüyada mezar sulamak hayır getirecek noktalara gelineceğine, içinde bulunan tüm sıkıntılardan, yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına, böylece hem kendisini birçok parçaya bölünmekten kurtaracağına yorulmaktadır.

Rüyada kendi mezarını sulamak iş hayatında yeni yollar keşfedileceğine, düzenin alt üst olmasına ve rüya sahibinin zarar edeceğine, kötü kişiler yüzünden hiç istemediği durumlara düşeceğine, maddi ve manevi açıdan büyük bir boşluğa düşeceğine, atılan adımların zarar getireceğine, kazancın yarı yarıya düşeceğine ve aile bireyleri arasında çeşitli tartışmalar yaşanacağına delalettir.

Rüyada mezarları sulamak hem de yeni mülkler satın alacağına, her gün daha fazla dolacağına, eşi ve dostuyla gününü gün edeceğine, gülümsemenin yüzünden eksik olmayacağına delalet eder.

Rüyada mezara sulamak yardıma muhtaç kişilere yardımcı olunacağına, rahat, kolay ve geniş olanaklar içinde yaşayacağına, şansının da yaver gitmesi ile kısa zamanda kendi işinin başına geçeceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments