Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mezarı sulamak

Rüyada mezarı sulamak

Rüyada mezarı sulamak maddi anlamda feraha ermeye, maddi açıdan büyük zarara uğrayacağına, kavgacı ve ters bir kişi olan rüya sahibinin çok daha büyük sıkıntılar ile karşılaşacağına, tartışmalarla ve aksiliklerle uğraşılan bir dönem geçirileceğine, rüya sahibinin tüm korkularından ve günahlarından arınacağına, rakiplerin kendi kurdukları tuzaklara düşeceklerine, karanlıkların aydınlanacağına ve yapılacak olan bir iş sayesinde maddi olarak rahat bir hayat sürüleceğine, kişinin kendi ailesinden gelecek bir belaya, gelir kaynaklarının kuruyacağına yorulur.

Rüyada mezarı sulamak gördüyseniz:

  • Eski arkadaşlarınızla biraraya gelmeniz veya bir süredir bulunmadığınız yerlerde bulunmanız eski bir fikri canlandırmanızı sağlayabilir.

Rüyada mezarı suladığını görmek kucaklaşacağına, maddi anlamda güzel bir gelir elde edileceğine, iş konusunda başarılı ve tecrübeli bir kişi ile kurulacak bir ortaklık sayesinde tüm aileye yarar getirecek bir işe sahip olunacağına, ailesine karşı kötü davranışlarda bulunan bir akrabanın kulağının çekileceğine işaret eder.

Rüyada mezarları sulamak daha önce gördüğü ve uzun zamandan beri içinde sakladığı şeyleri ortaya dökeceğine, zarar etmeyeceğine, doğru karar veremeyeceğine inanılır.

Rüyada mezara sulamak eşi ile arasında çok sıkıntılı durumlar ortaya çıkacağına ve büyük ruhsal sorunlar yaşayabileceğine, halkın huzurunun ve güvenliğinin de bozulacağına, işlerin rayından çıkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada mezarlığı sulamak onlardan yana üzüntüye düşeceğine, buna rağmen içinde barındırdığı pişmanlık yüzünden kendisini hiç affetmeyeceğine, sonucun olumsuz olması halinde de suçun kendisinde kalacağına işaret eder.

Rüyada mezarlık sulamak eşinin ve çocuklarının kendisine saygı ve sevgi göstereceğine, sorunlarının bitmesi ve mutlu olması için gereken şeylere kavuşacağına, yapılan hataların kısa zamanda ve herhangi bir zarara uğramadan telafi edileceğine, sevdiği kişiyle de arasının soğuyacağına rivayet etmektedir.

Rüyada mezarı sulamak beden ve ruh sağlığının yerinde olacağına, aile içinde anlaşmazlıklar yaşayacağına, bir sebeple bütün çalışmalarının boşa gideceğine, büyük çabalarla geldiği mevkiden gönderileceğine, sevdiği kişiler ile birlikte girdiği ve büyük kazanç elde etmeyi umduğu işten çok büyük zarara uğrayarak çıkacağına delalettir.

Rüyada mezar suladığını görmek dirsek çürüterek çalıştığı projelerinde istediği noktaya geleceğine, mutlu ve keyifli hissedeceğine, insanlara koşulsuz güveninin neticesinde zarar ziyana uğrayacağına tabir olunur.

Rüyada mezarlıkları sulamak aile bireyleri arasında zaman zaman başgösteren tartışmaların kısa süre içinde sona ereceğine, hak ettiklerinin kendisine ulaşmayacağına, garanti olacak işe ve ekmeğe kavuşacağına, gelirinin daimi olacağına, oturduğu koltuğu hiç kaybetmeyeceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments