Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mezar sulamak

Rüyada mezar sulamak

Rüyada mezar sulamak hayırlı ve iyi kişiler ile kurulacak ortaklık sayesinde çok iyi mevkilere gelineceğine, kazancı ile ailesini çok rahat şekilde geçindirebileceği gibi çevresindeki pek çok kişiye de faydalı olacağına, lüks içinde olacağına, çekilen yükün hafifleyeceğine, kazancın artacağına, bir sebeple uzunca bir süre sorunlu zamanlar geçirileceğine, keyfin bozulacağına, istediği kadar dünya nimetlerinden ve güzelliklerinden faydalanacağına, ilerleyeceğine, yükseleceğine, isteklerine ve arzularına kavuşacağına inanılır.

Rüyada mezar sulamak gördüyseniz:

  • Yeni kazanç elde etmenize yardım edecek yollar bulmanı gerekebilir.

Rüyada mezara sulamak müjdeli bir haber alarak sevineceğine, hayal kırıklığına uğramadan tüm isteklerini sonuna kadar tatmin edecek bir yaşama sahip olacağına, yaptığı hatalardan ders çıkarıp onları tekrar etmeyeceğine, dinde ve ahlakta olgun ve güzel kimse olacağına, aradığı kişiyi bulacağına delalet eder.

Rüyada mezarlıkları sulamak maddi ve manevi sorunların ortadan kalkacağına, gidilen yolda toplumun tanıdığı ve takip ettiği bir kişi olunacağına ve karlı bir işe girileceğine, aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşanacağına, kendisini birçok musibet ve sıkıntı ile uğraşmaktan ötürü çok yorgun hissedeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada mezarlık sulamak kendisini sosyal hayata fazlasıyla kaptıracağına, o kişiden fiziksel olarak etkileneceğine fakat ilerleyen zamanlarda kendisi ile bir duygu alışverişi içine giremeyeceği ve tabir yerindeyse gelenin gideni aratacağına, kazançlı bir adım atılacağına delalet eder.

Rüyada kendi mezarını sulamak nefretin ve düşmanlığın çoğalacağına, işlerinin açılması sayesinde yeni ve daha büyük bir haneye geçeceğine, sevdiği kişilerle uzun süreli bir ayrılık yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada mezar sulamak atılan adımlar sayesinde çok daha iyi bir duruma geçileceğine ve kazanç elde etmeye başlanacağına, maddi imkânlarının bir ömür konfor içinde yaşaması için ona yeteceğine, İslamiyet hakkında daha fazla bilgi edinmek için araştırma yapacağına delalettir.

Rüyada mezarı sulamak çok zor koşullarda bile çok büyük başarılara imza atacağına, iş konusunda çok büyük arzuları olan rüya sahibinin, kendi işine kavuşacağına, rahat ve huzurlu olunacağına işarettir.

Rüyada mezarı suladığını görmek eline çok hayırlı fırsatlar geçeceğine, şansının ve kısmetinin açılacağına, hane içinde türlü sorunların başgöstereceğine, ortalığın güllük gülistanlık olacağına işarettir.

Rüyada mezarları sulamak maddi ve manevi açıdan çok rahata erileceğine, sıkıntılı, sorunlu ve zararla dolu bir dönemin kapanacağına, kötü günler geçireceğine, yıpranacağına, hem tecrübe hem de sermaye kazanacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments