Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mezar ziyareti yapmak

Rüyada mezar ziyareti yapmak

Rüyada mezar ziyareti yapmak kısa bir süre sonra bir evlat sahibi olunacağına, anne baba hayır dualarının alınacağına, büyük bir çalışmanın başına geçileceğine, yaşanan sorunların en kısa sürede ortadan kalkacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının çok daha büyüyeceğine, uzun zamandan beri destek verdiği insanların sırt çevireceğine, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, dileklerin yerine geleceğine, tövbelerin kabul olacağına, bazı kişiler tarafından karşısına çıkarılan engelleri herhangi bir zarar görmeden kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, hayırlı bir birlikteliğe yelken açılacağı, tüm sıkıntıların arasında rahat bir nefes aldıracak bir haber alınacağına, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine işaret eder.

Rüyada mezar ziyareti yapmak gördüyseniz:

  • Sonuçta herkes elinden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyor.

Rüyada mezar ziyareti yapmak onunla geçirdiği her anının tadını çıkaracağına, hayatının başarılar ve galibiyetler ile geçeceğine, elini attığı ve niyet ettiği her işten alnının akı ile çıkacağına, kısa süre içinde çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine rivayet eder.

Rüyada mezarlığa ziyaret etmek çok büyük ve güzel bir ilişkinin başlayacağına, kardeşlerin ortak bir işe girileceğine, canını sıkacak ve epey üzüntü verecek bir durumla karşı karşıya kalınacağına yorulmaktadır.

Rüyada evliya mezarı ziyaret etmek kısa sürede hayatının düzene gireceğine, beklentilerinin gerçekleşeceğine, arzularının yerine geleceğine, kişinin gönlünden geçenlerin bir bir çıkacağına, çalışmalarının çok kazançlı bir hal almasını sağlayacağına, yerinde saymayacağına inanılır.

Rüyada mezarlığı ziyarete gitmek başka kişilerin zor diye ellerini sürmedikleri işlerin çok kolay bir şekilde yapılacağına, hayırlı bir kararla bir ilişkiye başlanacağına, şeref ve haysiyetin artacağına delalettir.

Rüyada annenin mezarını ziyaret etmek kötü sözler duyulacağına, sayılan ve sözü geçen bir kişi olunacağına, aradığı çareleri bulacağına, şifa bulacağına, güzelleşeceğine inanılır.

Rüyada mezara ziyarete gitmek uzun zamandan beri ertelenen hayallerini gerçekleştireceğine, rahatının, keyfinin ve konforunun yerinde olacak bir hayat süreceğine, herkesin kendi yaşadığı hayata özeneceğine ve onu konuşacağına, sevilen bir arkadaşla bir iş fırsatının değerlendirileceğine, uzun soluklu bir yolculuğa çıkılacağına alamet etmektedir.

Rüyada mezar ziyareti görmek işinde aranan biri haline geleceğine, sorunları, musibetleri, zorlukları ve sıkıntıları ortadan kaldıracağına, sorunların daha kolay ve daha hızlı bir şekilde çözüm bulacağına, işe giren herkesin kalkınacağına, kısa süre içinde işlerin büyütüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada mezarlık ziyareti görmek huzurlu bir hayat için gereken şeylere sahip olduktan sonra kendisine uygun bir kısmet bulmaya çalışacağına, içebileceğine, büyük rızka ve nimetlere kavuşacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments