Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mezarlığı ziyaret etmek

Rüyada mezarlığı ziyaret etmek

Rüyada mezarlığı ziyaret etmek ardından çeşitli işler gerçekleştirerek büyük bir zenginliğe sahip olacağına, dahiyane projeler ve çalışmalar ortaya koyacağına, ayrıcalık gerektirecek bir zekaya sahip olması sayesinde ticaret dünyasında en çok aranan, kalifiye elemanlar arasına gireceğine, çok büyük ve derin değişimler geçirileceğine, kendisi için faydalı şeyler yapacağına, zorlukların aşılacağına ve küslüklerin son bulacağına bu sayede de rüyayı gören kişinin ağız tadının yerine geleceğine, düzenini oturttuktan sonra hayatına kaldığı yerden daha başarılı ve daha mutlu bir şekilde devam edeceğine, mutluluktan bolca nasipleneceğine, herkesin kavuşmayı istediği hayata sahip olacağına, işlerinin ve kurulu düzeninin bozulacağına, başarılarının düşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada mezarlığı ziyaret etmek gördüyseniz:

  • Geleceğiniz üzerinde etkili olabilecek kişilerle ilişkilerinizi güçlendirmek için çalışmalısınız.

Rüyada annenin mezarını ziyaret etmek çok saygıdeğer biri olmasına rağmen verilen çabayla unvanının kirleneceğine, bu yüzden çok büyük üzüntü duyacağına, huzurunun ve mutluluğunun da baki kalacağına, duyduğu endişenin iki kat artacağına delalet etmektedir.

Rüyada mezari ziyaret etmek yoracak bir takım meselelerin baş göstereceğine, bilerek suç işlemeye ve günahkâr olmaya, gerekse ruhsal olarak içine düştüğü hastalıkları atlatacağına işarettir.

Rüyada mezarlık ziyaret etmek idealist kimse olacağına, kendisini çok zorlayacak ve toparlanmasına bir türlü izin vermeyecek bir durumla karşılaşacağına, işe ve aşa kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada mezarlığı ziyaret etmek ağır konuşmaları yüzünden bazı dostlarını kıracağına, çok rahat bir iş hayatı geçireceğine, sıkıntılarının biteceğine, anne baba duası alacağına, iş kaybı yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada evliya mezarı ziyaret etmek anne babaya müjde verileceğine, çevresinin kötü, art niyetli ve kem gözlü kişilerle dolacağına, her gün şükrü eda ederek yaşayacağına yorulur.

Rüyada babanın mezarını ziyaret etmek huzura ve mutluluğa kavuşacağına, alacağı güzel haberler sayesinde adeta mutluluktan havalara uçacağına, kendini beğenmiş tavırlar nedeniyle iş yerinde kimse tarafından sevilmeyen kişinin bir süre sonra işinden atılması ya da ihtar almasıyla moralsiz bir hale geleceğine delalet eder.

Rüyada mezarlık ziyaretine gitmek maddi olarak çok daha rahat edilecek ve yardıma muhtaç insanları yardım isteklerine karşılık verilecek bir döneme girileceğine, üzerine titrediği bir kişi ile hayırlı bir birliktelik yaşayacağına, daha sonra bu kişi ile dünyaevine gireceğine, bembeyaz ve yepyeni bir hayat çıkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birinin mezarını ziyaret etmek rızkının ve kazancının bollaşacağına, sağlığının ve neşesinin de yerine geleceğine, daha önce hiç başa gelmeyen olaylarla karşılaşılacağına, tatsızlıkların ortadan kalkacağına, düşmanlıkların biteceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments