Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eşinin mezarını kazmak

Rüyada eşinin mezarını kazmak

Rüyada eşinin mezarını kazmak kazandığı zaferlerin aile hayatını olumlu şekilde etkileyeceğine, yeni bir iş için başvuru yapılacağına, sevineceğine, adeta havalara uçacağına, sıkıntıların sona ereceğine ve kazancın katbekat arttırılacağına, para sıkıntısı çekmeden, para hesabı yapmadan her istediğini alacağına, çok hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, şansın yüzüne güleceğine, planlarının ve projelerinin çok beğenileceğine, güzel ve ahlaklı davranışlarını kenara atacağına, kendi bildiğini okuyacağına, temiz ahlakından yaşadığı olaylar ve düşünceleri doğrultusunda ödün vereceğine delalet eder.

Rüyada eşinin mezarını kazmak gördüyseniz:

  • Bir dost güvende olmanızı sağlayacak onunla çalışmalarda bulunacaksınız.

Rüyada eşinin mezarını kazmak hayatındaki zorlukların, olumsuzlukların ve aksiliklerin ortadan kalkacağına, özel hayatında köklü ve güzel değişiklikler meydana geleceğine, maddi olarak zor bir döneme girileceğine, işinde de istediği başarıyı yakalayacağına tabir olunur.

Rüyada kürekle mezar kazmak alınan yardımların pek yarar sağlamayacağına, hediyeyi kabul etmeyip reddederse sevdiği biri tarafından kötü bir söze maruz kalacağına, lakin bu kötü sözü ne için söylendiğine dair hiçbir şey bilmeyeceğine, rüya sahibi kişi hastaysa şifa bulacağına ve baş etmeye çalıştığı sorunların üstesinden başarılı bir şekilde geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada yakının mezarını kazmak insanların hayranlığını kazanacağına, rüya sahibinin işe girmesi ile birlikte çok rahat edeceğine, sorunlarından kurtulacağına, sıkıntıların ve sorunların çok kısa zamanda sona ereceğine delalettir.

Rüyada evin içine mezar kazmak kardeşler arasındaki tatsızlıkların tatlıya bağlanacağına, ne yapacağını bir türlü kestiremeyeceğine ve yaşayacağı kararsızlık nedeni ile çok yıpranıp mutsuz olacağına, düzenin kurulacağına, başarının garantileneceğine işaret eder.

Rüyada başkasının mezar kazdığını görmek eski ve döküntü bir etek gördüyse yakın zamanda sevdiğinin kalbindeki yerinin kalmayacağına, yanlış seçimler yüzünden maddi kayıpları kadar manevi anlamda da kayıplar yaşayacağına, mevcut düzeninin bozulmasından dolayı da psikolojik olarak kötü bir duruma düşeceğine, çok kazançlı bir işe sahip olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada eve mezar kazmak tartışma ve kavgaların başgöstereceğine, aile hayatına adım atılacağına, rahatsızlık yaratan bir işin çözüm bulacağına, kötü bir kişinin yaptığı üçkağıtlardan ötürü pişman olacağına, kırgınlık yaşanan bir kişi ile barışılacağına ve üzüntü duyulan bir olayın düzeltileceğine, yaşamına yeni bir yön vereceğine, yeni başlangıçlar yapacağına alamet etmektedir.

Rüyada mezarını kazdığını görmek sağlığının ve mutluluğunun da yerine geleceğine, iyi niyetli görünen kişilerin ilişkinize müdahale etmeye çalışarak aranızı açmaya çalışacağına, uzun zamandan beri yaşadığı musibetleri ve sıkıntıları üzerinden atacağına, epey büyük bir rahatlık yaşayacağına, kuracağı ortaklıklar ile işlerini çok büyüteceğine delalet etmektedir.

Rüyada ölünün mezarını kazmak çeşitli problemler ile uğraşmak zorunda kalacağına, sağlığına, ağız tadına ve neşesine kavuşacağına, tüm sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments