Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mezar suladığını görmek

Rüyada mezar suladığını görmek

Rüyada mezar suladığını görmek zorluklarını aşacağına, korkularının, sıkıntılarının ve hastalıklarının zaman içinde tekrar ortaya çıkacağına, kendisine düşmanlık besleyen kişiler tarafından zarara uğratılacağına ve hayırlı olarak girdiği bir işin kendisine zarar verecek bir duruma döneceğine, rakiplerine büyük fark atacağına, sahip olduklarının elinden kayıp gideceğine, hayatta hep iyi şeylerle karşılaşacağına, iyi şeyler yaşayacağına, kendisini her zaman ayrıcalıklı ve özel kimse olarak hissedeceğine, eksik bulduğu yönlerini geliştireceğine, sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, zarar edilen bir olayın kısa süre içinde düzgün bir şekilde gerçeğe döneceğine, hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine işaret eder.

Rüyada mezar suladığını gördüyseniz:

  • Belli imzalar atmadan veya girişimlerde bulunmadan önce uzmanlara danışmanızda fayda var.

Rüyada mezarları sulamak iş konusunda bir türlü iyi bir noktaya gelinemeyeceğine ve hayallere ulaşmak için gereken motivasyonun sağlanamayacağına, üzüntülerinin kısa bir süre içinde yaşadığı üzüntülü ve kötü durumların hiç sorun yaratmadan ortadan kalkacağına, iyiliklerle, güzelliklerle ve hayırlı olan şeylerle karşılaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada mezarı sulamak kalben çok rahat edileceğine, yaşanan kötü anıların silineceğine, gelecek ve geçim kaygısının başlayacağına, moralinin bozulacağına ve yaptıklarının kendisini tatmin etmemesi nedeniyle, kendisine olan sevgisini ve saygısını da kaybedeceğine delalet etmektedir.

Rüyada mezarlıkta çiçek sulamak kısa süre sonra çökmesine ve belki de bedeninin dayanamayarak iflas etmesine neden olacağına, tabiri caizse dağ gibi büyüyeceğine, insanların yasa ve kedere boğulacağına rivayet eder.

Rüyada mezar suladığını görmek yaptığı işten bir türlü kazanç elde edemeyeceğine, hayallerinden günbegün daha da uzaklaşacağına, cebinden parasının eksilmeyeceğine, harcadığının yerine hep daha fazlasının geleceğine ve etrafının da her zaman kalabalık olacağına, yıllardan beri çok istediği ve arzuladığı şeylere kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada mezarlıkları sulamak rüyayı gören kişinin bu sayede çok daha rahat ve konforlu bir hayata kavuşacağına, huzurunun yerinde olacağına, maddi bir soruna karşı yalnız başına savaşmak zorunda kalınacağına, işlerin istenmeyen durumlara düşeceğine delalet eder.

Rüyada mezarlık sulamak sorunlu kişilerle irtibatın koparılacağına, yaşanan sıkıntılı olaylardan ötürü kaçan keyfin geri geleceğine, moralin ve keyfin yerine geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada kendi mezarını sulamak sevgilinizle ilişkinizi bir basamak yükselteceğinize, kursa ve mesleki seminerlere katılacağına, kişinin kafasının uzun süre bu meseleyle meşgul olacağına yorulmaktadır.

Rüyada mezarlığı sulamak yardım ve dayanışmanın gittikçe artacağına, tartışmalı durumların sona ereceğine, iş konusunda çok deneyimli bir kişi ile ortaklık kurulacağına, büyük başarılar kazanacağına, sorun yaratan işlerde kısa zaman içinde bazı kötü kişiler tarafından çeşitli aldatmacalar yaşanacağına, işlerin başarı kazanması sayesinde kıskançlık duyan kişilerle tartışma yaşanacağına ve çok rahat bir döneme gireceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments