Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendi mezarını sulamak

Rüyada kendi mezarını sulamak

Rüyada kendi mezarını sulamak kendine değer vermeye, sevmeye ve saygı duymaya başlayacağına, eline geçen fırsatların istediği sonuçları vermeyeceğine, o işi canlandıracağına, hayallerinin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, hastalıklardan ve huzursuzluktan uzak kalacağı bir hayatı olacağına, bir sebeple sevdiği kişilerden çok laf işiteceğine ve en sonunda başına gelecek çok kötü bir olay yüzünden bu kişilerle bütün irtibatını koparacağına, üzüntülerin ve endişelerin yakın bir zamanda biteceğine, yapılan hataların ve düşülen kötü durumların düzeltileceğine ve çok hayırlı ve çok güzel olaylar ile karşılaşılacağına, Allah tarafından bolluk ile mükâfatlandırılacağına delalettir.

Rüyada kendi mezarını sulamak gördüyseniz:

  • Bir misafirliğe gidebilirsiniz ya da eğlence hayatınızda hareketlilik olacak.

Rüyada mezarı sulamak hiçbir zaman evindeki tenceresinin boş kalmayacağına, dileklerine ve hayallerine kavuşacağına, maddi açıdan çok iyi bir konuma kavuşulacağına inanılır.

Rüyada mezar sulamak sıkıntıların ve sorunların yakın zamanda çözüme kavuşacağına, yapılan çalışmalar sayesinde çok yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, sorunsuz, sakin ve huzurlu günler geçireceğine, rahatının, konforunun ve lüksünün de baki kalacağına, sevilen bir kişinin düştüğü hastalıktan ötürü içinde bulunduğu ruhsal durumun düzelmesi için gereken herşeyin yapılacağına ve bu kişinin sağlığının yakın zamanda Allah’ın izni ile sağlığının yerine geleceğine yorulur.

Rüyada mezarı suladığını görmek iş hayatında önünü kesen sorunların üstesinden geleceğine, bereket ve huzur geleceğine, ağız tadının ve keyfin yerine geleceğine, her geçen gün daha da büyüyen dertlerin sona ereceğine ve mutlu ve sevinçli haberler alınıp deyim yerindeyse havalara uçulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada mezarlıkları sulamak zararlı ve kötü niyetli kişileri hanesinden ve ailesinden uzaklaştıracağına, kırgın olduğu bir kişi ile arasını düzelteceğine, yaptığı her hamle ile daha kötü bir olayla karşılaşacağına, çocukluktan beri hayali kurulan ve her zaman çok istenen şeylere ulaşılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine alamet eder.

Rüyada mezarlık sulamak kişinin duygusal açıdan kendisini çok iyi hissetmesine neden olacak ilişkiler içinde olacağına, ticaret sektörüne atılacağına, hem rütbe hem de kazanç elde etmek için azimle ve hırsla mücadele edeceğine, sıkıntıların destek verecek kişiler sayesinde çözüm bulacağına tabir olunur.

Rüyada mezarlığı sulamak ağız tadına, sağlığına, huzura ve mutluluğa kavuşacağına, kendisine çok daha büyük bir mevki edindirecek başarılar alacağına, kariyerinde ilerlemeye kaydedeceğine, bilmek istediklerini öğreneceğine, mutluluk ve huzur getirecek bazı adımların atılacağına, hayat içinde tertemiz bir sayfa açılacağına, sorunların ve sıkıntıların çözüleceğine tabir olunur.

Rüyada mezara sulamak sağlıkla ilgili olan bir sorundan kurtulmak için bir doktora başvurulacağına, mutlu olunacak çeşitli adımlar atılacağına, kısa süre önce tanışılmış olan hayırlı bir kişi ile dünyaevine girileceğine, işlerin her zamankinden daha iyi bir hal alacağına alamet etmektedir.

Rüyada mezarlıkta çiçek sulamak borçlanacağına ve zor zamanlar geçireceğine, malın ve paranın da arttıkça artacağına, hayatında hiç olmadığı kadar huzurlu ve keyifli olacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments