Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölüye selam yollamak

Rüyada ölüye selam yollamak

Rüyada ölüye selam yollamak verilen sözlerin yerine getirileceğine, yanlış yollardan döneceğine, yanlış kişilere denk geleceğine, kazaya ve belaya yakın olacağına, aksiliklerin iş hayatını çok kötü bir şekilde etkleyeceğine ve zararlı bir alışkanlıkla uğraşılacağına, bazı engellerle karşılaşacağına, endişe ettiği konuların gitgide daha iyi bir hal alacağına, bir sebeple büyük hatalar yapılacağına, kazanılan başarılar sayesinde yüklü miktarda para kazanılacağına ve huzurlu ve mutlu bir hayat sürüleceğine inanılır.

Rüyada ölüye selam yollamak gördüyseniz:

  • Farklı kültürleri, felsefeleri öğrenme çabanızla insanların dikkatlerini üstünüze çekebilirsiniz.

Rüyada ölüye selam yollamak sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup borçlarını rahat bir şekilde ödeyeceğine, deyim yerindeyse kabına sığmaz olacağına, sorunlarla ve sıkıntılarla uğraşacak gücünden ve inancından olacağına işaret eder.

Rüyada selam yollamak hakkı olanlara kavuşacağına, yeni işler yapma imkanı elde edeceğine, üzerindeki ağırlığı atmayı ve yeniden hayat bulmayı başaracağına, ileride yapılacak çalışmalar için deneyim kazanılacağına tabir olunur.

Rüyada hacca yollamak sosyo ekonomik durumunun iyileşeceğine, sıkıntı dolu bir projenin altından kalkılacağına, evini ve ailesini unutacağına, çok geçimsiz ve kaygısız biri olacağına, insanlar arasındaki saygınlığını yitireceğine tabir olunur.

Rüyada öpücük yollamak kalbindeki Allah sevgisi ve kuvvetli imanı sayesinde günahtan uzak durarak yaşayacağına, kendisini çok büyük bir mutluluğa götürecek bir konuda adım atacağına, eski konuların tekrardan gündeme geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada çiçek yollamak büyük bir zenginlik kazanılacağına, rahat ettiği bir döneme gireceğine, ettiği tüm duaların kabul edileceğine ve mal mülk sahibi olacağına, hayallerinin teker teker gerçekleşeceğine ve çok mutlu ve huzurlu bir aile hayatı yaşayacağına yorulur.

Rüyada oğlunu askere yollamak rahat ve sağlıklı bir döneme gireceğine, ailesinin kararları ile yaşamak zorunda kalacağına ve bu durumun kendisine büyük bir mutsuzluk getireceğine, rahat bir işe girişle birlikte evlilik konusunda bir karar vereceğine alamet etmektedir.

Rüyada hacı yollamak eline geçen kazancın çok hayırlı bir şekilde artacağına, büyük başarılar kazanacağı çalışmalar ve projeler gerçekleştirileceğine, bedeninin şifa bulacağına ve ruhunun da güzelleşeceğine, maddi anlamda rahatının daimi olacağına, sıkıntı çekmemesi sayesinde keyfinin yerinde kalacağına, gam ve keder çekmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada eşini askere yollamak işlerindeki verimin ve bereketin düşeceğine, daha doğru karar verebilmesi için ona yardımcı olacağına, aksiliklerle boğuşulacak ve zorluklar yaşanacak bir çalışmaya girileceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments