Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mezarlığa gideceğini görmek

Rüyada mezarlığa gideceğini görmek

Rüyada mezarlığa gideceğini görmek anlaşmazlıkların tatlıya bağlanacağına, kötü günlerinden kurtulacağına, ticarete atılacağına, kazancın büyük bir kısmının kaybedileceğine, sıkıntıların ve sorunların üst üste geleceğine, sıkıntılarının yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı çalışmalar gerçekleştireceğine, zevcesinin düşmanlığını kazanmaya, çok iyi yatırımlar yaparak büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada mezarlığa gideceğini gördüyseniz:

  • Aşk hayatınız veya çocuklarınız kariyerinizde yaşanabilecek olası sıkıntılarda size destek olacak.

Rüyada gelinlikle mezarlığa gitmek ilaç kullanılması gereken bir hastalıkla uğraşılacağına, söz dinlemeyen bir akraba tarafından sorunlu bir işin ortasına çekileceğine, insan içine çıkmak istemeyeceğine, kötü bir duruma düşürüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada mezara gidip ağlamak kazancın katbekat arttırılacağına, o kişilerden güzel sözler duyulacağına ve jestler görüleceğine, musibetlerin ve dertlerin atılacak adımlar sayesinde aşılacağına delalet etmektedir.

Rüyada mezarlığa gitmek dua okumak keyfinin yerine geleceğine, geçiminin kolaylaşacağına, eline geçen şansları ve fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek hem kendisi için çok hayırlı şeyler gerçekleştireceğine, bir alim gibi halden anlayan, dert dinleyen ve yol gösteren bir kimse konumuna geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada gelinlikle mezara gitmek sevdiği bir kişiyi kaybedeceğine, yavaş yavaş toparlanarak, maddi yükümlülüklerinden kurtulmaya başlayacağına, işlerinin eskisi gibi yolunda gideceğine, hayatının her geçen gün kendisine daha büyük mutluluk ve hayır getireceğine böylece yaşadığı zor, kötü ve sıkıntılı günleri de unutturacağına işarettir.

Rüyada ölen birinin mezarına gitmek iş hayatında çok büyük başarılar kazanacağına, en yakındaki insanların ihanetine uğramaya ve kendini toplumdan, sosyal ortamlardan soyutlamaya yorumlanan rüya, yaşanacak olumsuzluklardan sonra kişinin tüm çevresini yeni baştan düzenleyeceğine, ailesinin çok seveceği hayırlı bir kısmet ile hayatını birleştireceğine işaret etmektedir.

Rüyada mezarlığa gitmek istemek işlerinin yoluna gireceğine, ancak sabır göstermesi sayesinde sorunların çok hayırlı ve başarılı bir şekilde çözüme kavuşacağına, onları okula göndereceğine rivayet eder.

Rüyada mezara gitmek sonucun kendisi için çok iyi olacağına, düşmanlıkların biteceğine, çok zor dönemlerin geçirileceğine rivayet eder.

Rüyada mezar gitmek elinin bolluğa kavuşacağına bu sayede çektiği zahmetin biteceğine, yetenekleri ve becerileri sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, kariyerini çok daha iyi yerlere taşıyacağına, heveslerin söneceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments