Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mezarlığa gitmek istemek

Rüyada mezarlığa gitmek istemek

Rüyada mezarlığa gitmek istemek bitmez sandığı borçlarından ve fakirliğinden kurtulacağına, işlerin rast gideceğine, hayatının da güzellikler içinde geçeceğine, çok güzel ve mutluluk verici bu adım ile sevgi dolu ve çok büyük bir huzura ereceği bir yuvaya sahip olacağına ve bu sayede kendisini hiç olmadığı kadar rahat hissedeceğine, yeni adımlar atacağına, muradına ereceğine, mesleğinde istediği başarıyı elde etme imkânı bulacağına, alınan önlemlerin herhangi bir yarar sağlamayacağı, çok büyük tartışmalarla ve ayak oyunlarıyla başa çıkmak zorunda kılınacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğranacağına işaret eder.

Rüyada mezarlığa gitmek istemek gördüyseniz:

  • Evdeki veya özel yaşamınızdaki sorunlar iş hayatınızda verimi düşürebilir.

Rüyada mezarlığa gitmek istemek istediği yola çıkacağına, aile üyelerinin de refaha kavuşması için çalışan rüya sahibinin maddi zorluk çekmeden, her daim bereketli işler yapacağına, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, müjdeli haberler alacağına ve hayal olarak kalacağını sandığı planlarını gerçekleştireceğine işaret eder.

Rüyada hastaneye gitmek istemek rüya sahibi eğer bekâr birisi ise yakın hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ama evli birisi ise çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, variyet sahibi olacağına, hayır işi yapacağına ve zekât vereceğine alamet eder.

Rüyada gitmek istemek bir sebeple neredeyse yıkılacağına, hayata küsecek duruma geleceğine, olmadık bir sebepten ötürü babayla ters düşüleceğine, işyerinin kapanma tehlikesi yaşanacağına, kişinin geçim sıkıntısı içine gireceğine alamet eder.

Rüyada istediğin yere gidememek hayatını zorlaştıran ve artık düğüm haline gelmiş sıkıntıların çözüleceğine, sevdiği kişiler ile birlikte daha önce el atmaya cesaret edemeyeceği bazı büyük ve yorucu çalışmalara imza atacağına, hayır işleri yaparak hem insanlara hem diğer canlılara yardımcı olunacağına yorulur.

Rüyada haca gitmek istemek sevdiği kişilerden alacağı yardım sayesinde kendisini zor zamanlardan kurtarıp ferahlığa çıkacağına, ruhunun ve bedenin iyileşeceğine, kendisinin de dinde ve ahlakta çok daha olgunlaşacağına, uğradığı zararı çok hayırlı bir şekilde telafi edeceğine, kendisine zarar vermek isteyenlerin kendi dertlerine düşeceklerine ve yakın zamanda hayatında çok daha hayırlı bazı olayların yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada camiye gitmek istemek mal mülk edineceğine, çok para kazanacağına, iyileşeceğine, hayatın şimdiye kadar bilmediği, görmediği ve yaşamadığı güzellikleri ile karşılaşacağına, yorgunluk ve huzursuzluk yaratan durumların kısa zaman içinde son bulacağına, hedef olarak tayin edilen şeylere kısa zaman içinde büyük bir başarı ile kavuşulacağına, zor zamanların geride kalacağına ve tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine alamet eder.

Rüyada istediğin bir yere gitmek kısmetinin bollaşacağına, kendisi için başarı kapılarını açacak bir işbirliğine gireceğine, çok daha iyi mevkilere gelineceğine ve yardıma muhtaç insanlara çok büyük yardımlar yapılacağına işarettir.

Rüyada gitmek istediğin okulu görmek insanları sevindirerek de kendisine sunulanın sadakasını vereceğine, içindeki tüm sıkıntılardan kurtulup hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ve bir ömür boyu mutlu ve huzurlu yaşayacağına, girdiği işlerde her zaman zarar edeceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments