Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mezar gitmek

Rüyada mezar gitmek

Rüyada mezar gitmek büyük bir kazanç elde edeceğine, ardından çeşitli işler gerçekleştirerek büyük bir zenginliğe sahip olacağına, ekmeğe ve kazanca ulaşacağına, hayatının daha kolay ve güzel hale geleceğine, hayatının düzene gireceğine, fakat bu durumların kişiyi hayata küstürmek yerine bileyleyeceğine, başına gelen kötü olaylardan ötürü çok huzursuz olacağına, düzeninin, huzurunun, keyfinin ve de sağlığının bozulacağına, sağlıkla ilgili bir sorunun tedavi edileceğine, kırılacağına, ağlayacağına ve dertleneceğine alamet etmektedir.

Rüyada mezar gitmek gördüyseniz:

  • İmajınızı korumanız gerekiyor.

Rüyada mezara ziyarete gitmek rızkındaki artış sayesinde hem evini daha iyi geçindireceğine, hem de yeni mülkler satın alacağına, rüya sahibinin güzel haberler alarak sevineceğine, işlerinin açılıp, kazancının da artacağına, uzun zaman sonra çok sevineceği olaylar yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada mezarlığa gitmek dua okumak kötü kişilerin haneden uzak tutulacağına, sağlam ve sarsılmaz bir makama oturacağına, garanti ve sürekli olacak başarı ve kazanç elde edeceğine, mal varlığını ve parasını çoğaltacağına alamet eder.

Rüyada akşam mezarlığa gitmek uzun zamandan beri kurulan hayallerin teker teker biteceğine ve bazı olaylar yüzünden üzüntü duyulacağına, sevilen ve değer verilen kişilerden büyük bir ihanet görüleceğine, iş hayatında yüksek kademelere çıkacağına yorulmaktadır.

Rüyada annenin mezarına gitmek gelişiminin hız kazanacağına, dostlarıyla bir araya geleceğine, deşarj olacağına, bunun da işine dört elle sarılmasına vesile olacağına işarettir.

Rüyada ölmüş birinin mezarına gitmek rakiplerin her konuda fark atacağına, yaptığı her işte hayranlık uyandıracağına, başarılarının devamı için kendisini sürekli yenileyeceğine, uzun zamandan beri istenen ve çok büyük getirisi olacak bir şeye kavuşulacağına, aile içinde huzur ve mutluluğun her daim süreceğine, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına ve uzun zamandan beri kırgın olunan bir kişi ile aradaki buzların eritilemeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada mezarlığa ziyarete gitmek ilerleyeceğine ve çok başarılı olacağına, mutluluğun günden güne daha da artacağına, dost ve akrabalardan alınan desteğin boşa gideceğine işaret etmektedir.

Rüyada mezar gitmek eğitimle ilgili verilecek bir karar üzerine yurt dışına çıkılacağına, kötü ve tatsız olaylar yaşayacağına, kurulmuş bir ortaklığın bozulacağına yorulmaktadır.

Rüyada mezarlığa gidip fatiha okumak ancak daha sonra sorunların aşılacağına, çok sıkıntılı bir hal alacağına, mal ve mülk konusunda çok büyük birikim yapacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments