Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mezara gitmek

Rüyada mezara gitmek

Rüyada mezara gitmek sorunların teker teker çözüme kavuşacağına, bereketli işler yapılacağına, askıya alınmış olan çalışmaların ve projelerin nihayete erdirileceğine, herkesin yardımına koşacağına, sorunların teker teker çözüme kavuşacağına, el atılan işlerde büyük adımlar atılacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların bertaraf edileceğine, hayır duaları alınacağına, hobilerine eğileceğine, aile bireylerinden biri ile büyük bir tartışma yaşayacağına, sorunların kısa süre içinde biteceğine, sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine, ekonomik durumun iyiye gitmesi ile düze çıkılacağına, kötü niyetli bir kişinin başa açacağı bela yüzünden uzun süre sorunlarla boğuşulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada mezara gitmek gördüyseniz:

  • Öğleden sonra üzerinizde otorite sahibi olan kimselerden bazı lütuflar görmeniz olasıdır.

Rüyada mezara gidip dua etmek hedeflerini tutturmayı başaracağına, iş hayatında çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, çok hayırlı işlere yatırım yapacağına, hane içinde tartışmaların başgöstereceğine alamet etmektedir.

Rüyada arabayla mezarlığa gitmek nefretin ve düşmanlığın çoğalacağına, iş hayatında söz sahibi olacağı bir mevkinin kapısının açılacağına, işyerinde kendisini çekemeyen kişilere bir konuda galip geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada mezar gitmek ailesini kaybedeceğine, ancak bu sefer herhangi bir sorun yaşanmayacağına, işlerin her zamankinden daha iyi bir şekilde ilerleyeceğine, parasının ve malının artacağına delalettir.

Rüyada mezarlığa gidip fatiha okumak aile bireyleri arasında çok büyük tartışmaların hatta kavgaların çıkacağına, bu sıkıntılar yüzünden aile içerisinde sevgi saygı gibi duyguların kalmayacağına, yaşanan sıkıntıların günden güne daha da artacağına ve haneden bir ayrılığın gerçekleşeceğine, hayalleri kurulan eve kavuşulacağına ve zorlukların üstesinden gelineceğine, uzak bir yerden beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada ölen birinin mezarına gitmek yaptığı çalışmalar ile çok büyük kazanç elde edeceğine, yaptığı işlerde kişinin iyi niyetinin suiistimal edileceğine, ortak olarak gireceği bir işte ihanete uğrayacağına ve zarar üstüne zarar edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada mezara gitmek uzun zamandır ödeyemediği bir borç nedeniyle sıkıntıya düşeceğine, alınacak sevinçli bir haber sayesinde çok güzel günler yaşanacağına, huzurunun ve neşesinin yerinde olacağına işaret eder.

Rüyada akşam mezarlığa gitmek büyük bir azimle çabalayarak kendi işini kuracağına, büyük bir ortaklığa gireceğine, sorunlarından kurtulacağına, sakin ve huzurlu bir durum içinde olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada mezarlıklara gitmek saygı göreceğine, hiç beklenmedik bir işten yüklü miktarda para geleceğine, sıkıntıya düşeceğine, sorunlar karşısında çaresiz ve çözümsüz kalacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments