Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mezara gidip ağlamak

Rüyada mezara gidip ağlamak

Rüyada mezara gidip ağlamak çok büyük kazançlar elde edileceğine, ileride yapılacak çalışmalar için deneyim kazanılacağına, karlı işlere gireceğine, hayırlı bir kısmet ile tanışıp üzüntülü ve sorunlu ruh halinden kurtulup yine gülmeye ve eğlenmeye başlayacağına, başkalarına rehberlik etme fırsatı bulacağına, hastalığını yenmeyi başaracağına, herkes tarafından takdir edilen ve sevilen biri olacağına, uzun zamandan beri iş hayatında çok büyük kazançlar elde edeceğine, uzak bir yerden beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, ortaklık yaptığı kişilerden çok büyük fayda sağlayacağına, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar yaşayacağına, çok üzüntülü ve endişeli olaylar ile karşılaşılacağına ve ruhsal olarak çok kötü durumlara düşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada mezara gidip ağlamak gördüyseniz:

  • Son zamanların aksine, sempatikliğinizi kullanarak ya da kendinizi göstererek bazı kişileri bazı konularda ikna edebilir veya bazı planlarınıza katılımda bulunmalarını sağlayabilirsiniz.

Rüyada mezara gidip ağlamak her şeyin güllük gülistanlık hale geleceğine, hedeflerin gerçekleşeceğine, sıkıntıların sona ereceğine, üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına, hayat kalitesinin de yükseleceğine, dünya nimetlerinin daha fazlasına sahip olacağına ve neşesinin de yerine geleceğine tabir olunur.

Rüyada mezarlığa gidip ağlamak daha zengin hale geleceğine, mevkisinde sevilen ve sözü dinlenen, önemli bir şahsiyet olacağına, hoşluğu ve mutluluğu da bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada mezar ağlamak verimin beklenenin ve hesap edilenin üzerinde olacağına, hayatı boyunca eşi ile hoş muhabbette kalacağına, hasretlerin ve çekilen maddi sıkıntının biteceğine delalettir.

Rüyada mezar başında ağladığını görmek sorunlarından kurtulacağına, kendisine sıkıntı veren durumlardan yakın bir zaman içinde sıyrılacağına ve büyük bir proje ortaya koyarak kimsenin cesaret edemediği işler gerçekleştireceğine, maddi ve manevi olarak çok mutlu olunacağına, zaman zaman öfkesine hakim olamayarak kırıcı sözler sarf edeceğine ancak bir süre sonra sular durulduğunda yeniden sakinleşerek, sonuçtan memnun kalacağına tabir olunur.

Rüyada babanın mezarında ağlamak kötü kişilerin yenilgiye uğratılacağına, girilecek bir işte çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına, olaylara daha mantıklı ve sağduyulu yaklaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada mezarın üstünde ağlamak eşler arasında bir soğukluğun baş göstereceğine, yaptığı işlerin ve ortaya koyduğu çalışmaların daha büyük başarı elde etmesi sayesinde günden güne kazancının ve başarılarının artacağına, kendi işinin başına geçileceğine ve bolluk içinde yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada mezar başında ağlamak beklediği haberin gelmeyeceğine ya da duygu ve düşüncelerinin karşılık bulmayacağına, kendisini hayırlı mevkilere gelmiş olarak bulacağına, inanca ve cesarete sahip olacağına bu sayede saygınlığının artacağına alamet eder.

Rüyada kendi mezarının başında ağlamak helal olan ekmeğe, makbul olan mallara kavuşacağına, tüm işlerini belli bir plan ve program üzerinden yürüteceğine bu sayede karşısına çıkacak aksiliklerin, engellerin, başarısızlıkların ve kayıpların da daha baştan önünü tıkamış olacağına, rızkın da aynı oranda çoğalacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments