Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gelinlikle mezara gitmek

Rüyada gelinlikle mezara gitmek

Rüyada gelinlikle mezara gitmek zor ve kötü günlerden geçeceğine, evlendiği hayırlı kısmet ile yakın zaman içinde aralarının açılacağına ve sabırlı bir şekilde yaptığı zor bir işte zarar edeceğine, yaşanacak kötü durumdan ötürü çok büyük bir üzüntü duyulacağına, atılacak adımlar sayesinde işlerin kısa süre içinde daha da büyüyeceğine, şöhret ve itibar kazanacağına, çok büyük ve zor işlerle uğraşmak zorunda kalacağına, karşısına çıkan olaylardan ötürü çok üzüleceğine, her zaman çok mutlu olacağına, isteklerinin gerçekleşeceğine ve hedeflerini tutturmayı başaracağına alamet etmektedir.

Rüyada gelinlikle mezara gitmek gördüyseniz:

  • Geçmiş deneyimlerinize güvenebilirsiniz.

Rüyada gelinlikle mezarlığa gitmek üzerinden büyük bir yükün kalkmış olacağına, ilgili kişilere ulaşmak için bağlantı kurulacağına ve böylece uzun zamandan beri devam eden sıkıntıların sona erdirileceğine, ister istemez başının belaya gireceğine, çok büyük sorunlar yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada gelinlikle mezara gitmek dert yüzü görmeyeceği gibi, hayatı ile ilgili büyük sorunlarla da karşılaşmayacağına, iyiliğe kavuşacağına, karşısına çok büyük fırsatlar çıkacağına, ticaret hayatında beklentilerinin, hayallerinin ve amaçlarının gerçekleşeceğine delalet eder.

Rüyada gelinlikle mezara girmek rahatının ve huzurunun da yerine geleceğine, özellikle para konusunda şansının açılacağına, kişinin her türlü isteğine kolay yoldan kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada gelinlikle mezara görmek bir sebeple eşi ile arasının açılacağına ve mutluluğunu çekemeyen kişiler tarafından hiç istemeyeceği durumlara düşürüleceğine, yardım edilen insanlardan hayır duaları alacağına, üzüntülerinin biteceğine, atacağı her adımda daha çok kazanç elde edeceğine ve kendisine yüksek mevkilerde bir yer bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada mezarlıkta gelinlik görmek işlerinin kısa süre içinde büyük kar getireceğine, alınacak maddi destek ve gösterilecek sabır sayesinde işyerinin düze çıkartılacağına, arkasından gıybet edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada mezarda gelinlik görmek üzüntülerden ve musibetlerden alınan hayır duaları sayesinde kurtuluşa erileceğine, yüzünü güldürecek bir haber alacağına, işlerinin artacağına, elinde bulunan imkânların bollaşacağına, çok güzel bir mevkiye geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada gelinlikçiye gitmek zarar ettiği işlerde durumu düzeltmek için çeşitli çalışmalar gerçekleştireceğine, eş, dost ya da akrabalarından biri ile büyük bir iş yapacağına, bundan da son derece mutlu olacağına, rüya sahibinin önceliklerinin farklılaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada gelinlik provasına gitmek harcama gücünün artacağına, hayatının da kolaylaşacağına, başarısız olacağına, yenilgiye uğrayacağına bu nedenle de düşünceli ve üzgün gezeceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments