Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gelinlikle mezarlığa gitmek

Rüyada gelinlikle mezarlığa gitmek

Rüyada gelinlikle mezarlığa gitmek elini attığı her işten alnının akıl ile çıkacağına, kırgınlık yaşanacağına, düşülmüş olan zor bir durumdan çok rahat bir şekilde çıkılacağına, kendisini çok zor durumların içinde bulacağına, kalkınacağına ve zenginlik elde edeceğine, huzur ve mutluluk verici şeyler yaşayacağına, planlarının gerçekleşeceğine, toplum hayatında başarıya, sevilen ve saygı duyulan konumun korunacağına, başarıya ulaşacağına işaret eder.

Rüyada gelinlikle mezarlığa gitmek gördüyseniz:

  • Bazı işleri kendi başınıza halletmeniz tasarruf etmenizi sağlayabilir.

Rüyada gelinlikle mezara gitmek bir sebeple her geçen gün daha büyük bir üzüntüye düşüleceğine, sevilen bir kişi tarafından bir haksızlığa uğranılacağına, sevinç dolu haberler alacağına, azimle ve sabırla çalışarak işlerini çok iyi bir düzeye taşıyacağına rivayet eder.

Rüyada gelinlikle mezarlığa gitmek umutsuz olacağına, üzüleceğine, işlerinin günden güne daha iyi bir olacağı bir döneme gireceğine, çok rahat bir hayata merhaba diyeceğine ve eline geçen imkânlar zengin biri olacağına, işlediği günahların ve yaptığı hataların farkına varmaya başlayacağına alamet etmektedir.

Rüyada mezarlıkta gelinlik görmek mutluluk ve başarı için ne kadar amacı varsa onu gerçekleştireceğine, bir uzman kontrolünde spora başlanacağına, kendisi ile baş başa kalacağına işaret etmektedir.

Rüyada gelinlikle mezara görmek rutin bir şekilde ilerleyen bir birlikteliğin yakın zaman içinde sona ereceğine, bilgi sahibi olunmayan bir işi çabucak kavrayarak hemen kendisini gösterecek olan rüya sahibinin alkışlanacak işler yapacağına, uzun zaman önce aldığı borçların ödemesini yakın zaman içinde bitireceğine işarettir.

Rüyada gelinlikle mezara girmek maddi açıdan iyi bir konuma getirecek bir kişi ile ortaklık kurulacağına, kardeşlerden biri ile ilgili bir sorunun çözümü için önayak olunacağına ve aşkla ve mutlulukla dolu bir ömür geçirileceğine, aile bireylerinin de içinde olacağı ve büyük emek vereceği bir iş kurulacağına, bu iş sayesinde hane halkının hayal ettiği şeyleri kısa süre içinde gerçekleştireceğine, art niyetli ve kötü emelleri olan bir kişiyi alt etmeye işaret etmektedir.

Rüyada mezarda gelinlik görmek iş hayatında karşısına çıkan kötü olayların ve durumların düzeleceğine, bir sebeple kendisini çok kötü hissedeceğine, maddi anlamda rahatlamaya işaret eder.

Rüyada gelinlikle hacca gitmek rakiplerin üzüleceğine, bir sebeple kendisine yeni bir yol çizmek zorunda kalacağına, buna rağmen içinde barındırdığı pişmanlık yüzünden kendisini hiç affetmeyeceğine, çok sevdiği kişilerden uzak duracağına inanılır.

Rüyada gelinlik giyip tuvalete gitmek şifa ve ilaç bulacağına, manevi olarak da kendisini çok iyi hissedeceğine, işlerine olan konsantrasyonunu bozacağı gibi, sosyal çevresiyle olan ilişkilerinde de sıkıntıya neden olacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments