Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölülerin arasında dolaşmak

Rüyada ölülerin arasında dolaşmak

Rüyada ölülerin arasında dolaşmak her türlü yaşam isteğinin kolayca karşılanacağına, arasında düşmanlık olan kişilerle düşmanlığı ve küslüğü kaldıracağına, Allah katında da bir üst mertebeye yükseldiğine inanacağı şeyler yapacağına, daha kararlı bir kişi olunacağına, daha yeni girdiği işlerde bile çok kısa bir zaman içinde çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, ancak işi deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi halledeceğine, bu sayede birçok kişinin takdirinin kazanılacağına, daha iyi gelir elde etmek, maddi durumunu biraz daha düzeltebilmek için farklı işlere başvuru yapacağına, çok büyük kazançlar elde edileceğine, iş hayatında yeni ve büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, uzun zamanda beri özlem duyulan ve biraraya gelme fırsatı bulunamayan bir kişi ile yakın zaman içinde kavuşulacağına inanılır.

Rüyada ölülerin arasında dolaşmak gördüyseniz:

  • Son dakika değişiklikleri planları bozabilir.

Rüyada ölülerin arasında dolaşmak uzun yıllar boyunca çekeceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, kendisini bir sorunlar yumağı içinde bulabileceğine, başta umutları olmak üzere sahip olduğu maddi ve manevi değerleri kaybedeceğine, sarsılacağına rivayet eder.

Rüyada ara sokaklarda dolaşmak sorunlarından kurtulacağına, kendisine sıkıntı veren durumlardan yakın bir zaman içinde sıyrılacağına ve büyük bir proje ortaya koyarak kimsenin cesaret edemediği işler gerçekleştireceğine, mevki makam sahibiyken işten olunacağına, kişinin moralinin artmasına, yüzüne renk, canına can, kanına da kan katacak olaylar yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada mezarların arasında dolaşmak iş hayatında çok iyi bir atılım yapılacağına, birçok kişinin takdir ettiği bir kişi olunacağına ve rahata erileceğine, girdiği işte ortaya koyduğu çalışmaların beğenilmesi ile çok daha iyi yerlere geleceğine, kolay yollardan rızık sahibi olacağına, geniş geniş yaşayacağına, işlerinin problemsiz şekilde ilerleyeceğine delalet eder.

Rüyada ölüyle dolaşmak uzun bir zamandan beri iş ile ilgili yapılmaya çalışılan iş anlaşmalarının Allah’ın izni ile yapılacağına, herkesin kendi yaşadığı hayata özeneceğine, yaşam enerjisinin ve isteğinin yerinde kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kendini ölülerin arasında görmek işlerinin çok iyi bir şekilde ilerlediği sırada zarara düşeceğine, kötü günler yaşayacağına, yeni çalışmalar yapmak ve yeni işlere girmek için çok büyük bir hevese ve isteğe kavuşacağına, maddi ve manevi açıdan çok hayırlı bir noktaya varılacağına yorulmaktadır.

Rüyada kırlarda dolaşmak iş dünyasının önde gelen kişilerinden biri olunacağına, sevilen bir kişi olunması sayesinde her zaman insanların desteğine mazhar olunacağına ve zor zamanlar geçiren bir akrabaya yardım edileceğine, bolluk ve bereket içinde yaşayacağına, sofrasının hiçbir zaman aşsız kalmayacağına, elinin bolluk göreceğine, yeni lezzetlerin tadına varacağına, görmediği yerlere gideceğine işaret eder.

Rüyada gece dolaşmak başarıya ve hayallere giden yolların kapanacağına, üzüntüsünü ve mutsuzluklarını unutacağına, hem zafer ve mutluluk hem de kazanç elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada çorapla dolaşmak dertlerin artacağına, sağlıkla ilgili bir sorunun başgöstereceğine, düşman olduklarına duyduğu kini bitireceğine, çok daha iyi işler yapıp insanlar arasında saygı görmesine vesile olacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments