Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ara sokaklarda dolaşmak

Rüyada ara sokaklarda dolaşmak

Rüyada ara sokaklarda dolaşmak işlerin gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine, yaşanan sıkıntılı durumlardan yakın bir zaman içinde kurtuluşa erileceğine, çok hayırlı gelişmeler ile karşılaşılacağına, hiç beklenmeyen bazı sıkıntıların başgöstereceğine, eline geçen kazançla kendi işini kuracağına, el üstünde tutulur hale geleceğine, bolluk, bereket, zenginlik ve bolluk içinde olacağına, hesabını veremeyecek işlere ortak olmayacağına, kişinin var olan düzenini hiçbir aksama olmadan devam ettireceğine, büyük maddi kazanç elde edileceğine, istediği kadar çocuğun Allah tarafından kendisine nasip edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada ara sokaklarda dolaşmak gördüyseniz:

  • Bazı jestler veya yardımlar sevdiğiniz kişilerle yakınlaşmanıza yardım edebilir.

Rüyada ara sokaklarda dolaşmak hidayete erip huzuru bulacağına, adını işindeki üstün başarıları ile duyuracağına, yine deyim yerindeyse onun yar ve yardımcısı olacağına tabir olunur.

Rüyada gece sokakta dolaşmak mutlu günler yaşanacağına, çok hayırlı bazı kişiler ile iş ortaklığı kuracağına, işinin de, yaşamının da her geçen gün iyiye doğru gideceğine alamet etmektedir.

Rüyada sokakta dolaşmak sıkıntılı ve sorunlu bir işe girdiği sırada durumunu düzeltmek için birisinden çok büyük miktarda bir borç alacağına, bu borç sayesinde çok zor durumlardan kurtulacağına, çok rahat bir nefes alacağına ve çok huzurlu bir döneme gireceğine, ancak sonuçların beklediğinin aksine olumsuz şekilde gelişeceğine, hiçkimsenin cesaret edemediği ya da yapılmaz dediği işlerin kolay bir şekilde yapılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ölülerin arasında dolaşmak arka arkaya hoşluklarla karşılaşacağına, yeni duygular tadacağına, yeni kısmetlere nail olacağına, içinin kıpır kıpır olacağına, yüzünün de güleceğine, çok zor durumlara düşeceğine, haramdan ve zinadan uzak duracağına delalet eder.

Rüyada mezarların arasında dolaşmak evinden bereketin hiç eksik olmayacağına, sorun üzerine sorun yaşanacağına, dost sandığı kimselerden sıkıntı alacağına, üzüleceğine inanılır.

Rüyada sokak araları görmek hem özel hayatında hem de ticaret hayatında mutluluğu yakalayacağına, mutluluk ve huzur elde edeceğine, kendisini temizlemek için her fırsatı değerlendireceğine alamet eder.

Rüyada ara sokaklar görmek zorluk ve zahmete düşeceğine, tatsızlıkların sona ereceğine, tekin olmayan kimselerle hareket edeceğine tabir olunur.

Rüyada ara sokaklarda yürümek maaşının artacağına, kimseye minnet etmeden kendi alınteri ile büyük kazanç elde edeceğine, bir türlü karar verilemeyen bir konuda fırsatların kaçırılacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments