Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin selam verdiğini görmek

Rüyada birinin selam verdiğini görmek

Rüyada birinin selam verdiğini görmek rahatlık, lüks ve kolaylık içinde yaşayacağına, ferah düzeyinin her geçen gün yükseleceğine, eskisinden daha büyük ve daha karlı işlere gireceğine, rüya sahibinin bu kişi hakkında adli süreç başlatacağına ve uğradığı tüm zararı bu kişiden geri isteyeceğine, rızkını kazanırken zorlanmayacağına, üzüntü verici bir durumdan dostların yardımı sayesinde zarar görmeden kurtuluşa erileceğine, hiç istemediği olaylar ile karşılaşacağına, sevilen kişilerden alınacak destek ve yardımlar sayesinde çok başarılı olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada birinin selam verdiğini gördüyseniz:

  • Tesadüflere ya da güzellikle ilgili konulara önem vermelisiniz.

Rüyada askerin selam verdiğini görmek kazanılacak başarılar ile insanların çok konuştuğu ve takip ettiği bir kişi olunacağına, sanatla ilgili bazı çalışmalar yapılacağına, bu konuda büyük ilerleme kaydedileceğine, ekmek ve dünya malı alacağına, bir süre insanlardan uzak olmak isteyeceğine rivayet eder.

Rüyada birinin selam verdiğini görmek yasaklı ve günahlı işler yapacağına, insanları kıracağına ve üzeceğine, sıkıntılarından ve dertlerinden kurtuluşa erileceğine, istediği herşeye ulaşabileceğine alamet etmektedir.

Rüyada birine selam göndermek eline geçen şansları ve fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek hem kendisi için çok hayırlı şeyler gerçekleştireceğine, kazancın günden güne daha da artacağına, günlerinin güzelleşeceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının da yok olacağına yorulur.

Rüyada biriyle selamlaşmak karşısına çıkan şansları iyi kullanamayacağına, en pahalı evlerde oturacağına, en son model, en gösterişli arabalara bineceğine, hakkında dedikodu çıkarılacağına, çok büyük kötülemeler yapılacağına, işlerinin engellenmeye çalışılacağına ve uzun zamandan beri emek verdiği şeylere teker teker zarar verileceğine alamet eder.

Rüyada verilen selamı almamak çok büyük kazançlar elde edileceğine, sıkıntıların ve sorunların son bulacağına, çok rahat edeceği ve çok büyük mutluluklar yaşayacağı bir döneme gireceğine, sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, evlilik yolunda olanlar için sürecin istedikleri gibi sakin ve güzel geçeceğine rivayet eder.

Rüyada selam yollamak yaşanan tüm sıkıntıların ve sorunların ortadan kalkacağına, sorunlu bütün olayların düzeleceğine, yüzünün gülmesine vesile olacak durumlar meydana geleceğine, sıkıntıdan kurtulmak için ettiği duaların da kabul olacağına, çalışma hayatında çok yeni bir sayfa açacağı bir döneme gireceğine delalettir.

Rüyada askere selam vermek iş hayatında sıkıntılı bir döneme gireceğine, çok güzel adımlar atılacağına, onun aracılığıyla rahat yüzü göreceğine ve ferah düzeyinin de artacağına delalettir.

Rüyada asker selamı görmek hayatın getirdiklerine karşı her zaman şükredip, sağlıklı bir hayat sürmek için dua edileceğine, kar elde etmek için onları sırtından vuracağına, yaşamına renk, heyecan ve hareketlilik geleceğine, hayatının en güzel günlerini geçireceğine, gülmek suretiyle şifa bulacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments