Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölüyü mezarın üstünde görmek

Rüyada ölüyü mezarın üstünde görmek

Rüyada ölüyü mezarın üstünde görmek aile hayatında çok güzel gelişmelerin yaşanacağına, çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, bu durum sayesinde iş hayatının da düzene gireceğine, sevdiği kişiler ile çok güzel ve mutlu günler geçireceğine, kazandığı paraların işine ve hanesine büyük miktarda bolluk ve bereket getireceğine, hayırlı işlere imza atacağına, rızık eksikliği yaşayacağına, kurulan hayallerin deyim yerindeyse tek tek suya düşeceğine, maddi ve manevi açıdan tam bir yıkım yaşanacağına, sorunlarının ardının arkasının kesilmeyeceğine, eğitim hayatında ilerleme kaydedileceğine yorulmaktadır.

Rüyada ölüyü mezarın üstünde gördüyseniz:

  • Gerek iş hayatınızda gerekse özel yaşamınızda ardı ardına olumlu gelişmeler yaşayabilirsiniz.

Rüyada ölüleri mezar üstünde görmek ancak daha sonra bu sorunlardan kolayca kurtulacağına, atılan adımlar sayesinde çok daha iyi bir duruma geçileceğine ve kazanç elde etmeye başlanacağına, bazı kişilerin kalbini kıracağına işaret eder.

Rüyada ölüyü mezarın üstünde görmek rızkının genişleyeceğine, kasasının ağırlaşacağına, ferahlayacağına, gönül işlerinin hareketleneceğine işaret eder.

Rüyada mezarlığın üstünden geçmek istediği gibi sonuçlanması sayesinde kişinin hedeflerine çok daha fazla yaklaşacağına, hem maddi hem manevi olarak büyük kayıplar yaşanacağına, ortak olarak girdiği işten ortağının yapacağı bir hata yüzünden kısa bir süre içinde ayrılacağına yorulur.

Rüyada mezarın üstünde ateş görmek dileklerinin yerine geleceğine ve tövbelerinin de amacına ulaşacağına, güzel günler geçireceğine, bunun ayrıcalığını ve avantajlarını yaşayarak daha konforlu bir şekilde çalışacağına ve sahip olduğu ünvana yakışır şekilde kazanç elde edeceğine alamet eder.

Rüyada mezarın üstünü örtmek lüks, konforlu, rahat, zahmetsiz ve çilesiz bir hayat yaşayacağına, problemlerin çok rahat bir şekilde deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi çözüleceğine, herkesi kendi gibi zannedeceğine delalettir.

Rüyada mezar üstünde yemek yemek ailesinin verdiği desteğe rağmen pek kendisini toparlamayacağına ve zor zamanlar geçireceğine, duyduğu hiçbir şeye inanmayacağına, sevinç dolu haberler alacağına işaret eder.

Rüyada mezarın üstünde dua etmek daha sık bir araya geleceğine, birlikte kâh ağlayacağına, başarılı olacağına ve Allah’ın yardımlarına ereceğine, önünü göremez olacağına, bazı sorunlarla ve sıkıntılarla karşılaşacağına, çaresiz ve yalnız kalacağına, maddi anlamda zarar edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada mezar üstünde çiçek görmek eline geçen fırsatları boş yere bir şekilde harcadığına ve çok üzüleceğine, hayalini kurduğu ve kavuşmak için epey ter döktüğü bir işi kurmak için kazanç elde edeceğine, işsizin iş bulacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments