Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölüleri mezar üstünde görmek

Rüyada ölüleri mezar üstünde görmek

Rüyada ölüleri mezar üstünde görmek gücünü ve itibarını geri kazanacağına, zaferlerine kimsenin engel olamayacağına, işlerinde çok başarılı olacağına, rakiplerini hezimete uğratacağına ve çok sağlam bir makam geleceğine, işlerindeki ve kazancındaki bolluğun, bereketin ve verimin çoğalacağına, aynı zamanda yaptığı işlerde çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, büyük işlere girmek pek sıkıntı çekmeyeceğine ve iş hayatı için gereken ne varsa yapacağına, yarınlarının kendisine hayır ve mutluluk getireceğine, kişinin moralinin ve keyfinin yerine geleceğine, dileklerinin gerçekleşeceğine ve dileklerinin de tutacağına, şirketlerinin sayısının çoğalacağına, aynı andan pek çok işi yönetecek kadar deneyimli, bilgili ve donanımlı kimse haline geleceğine işaret eder.

Rüyada ölüleri mezar üstünde gördüyseniz:

  • Değmeyecek şeylere çok fazla mesai harcıyor olabilirsiniz.

Rüyada ölüleri mezar üstünde görmek mutluluk ve zenginlik getirecek ticaret ortaklıklarına gireceğine, kimsenin sözlerine kulak asmadan kendi bildikleriyle hareket edeceğine, kendisi için uygun olduğunu düşündüğü bir çalışmaya çok sevdiği bir kişi ile birlikte gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada ölüyü mezarın üstünde görmek sorumluluklarını önemseyerek ve çok çalışarak hayatını geçireceğine, emeklerinin karşılığını da en güzel şekliyle alacağına, hayatındaki her şeyi kaybedeceğine ve sevdiklerinden uzak kalacağına, üzüntülerinin yerini sevincin ve mutluluğun alacağına delalet eder.

Rüyada mezar üstünde köpek görmek pişmanlığa, yaşamın da daha kolay bir hale geleceğine, yapılan işte yalnız kalınacağına, zor zamanlar geçirileceğine işarettir.

Rüyada mezar üstünde bayrak görmek sıkıntısız ve rahat bir hayata sahip olunacağına, hikmetli ve âlim insanlar arasında yer alacağına, süt liman olan hayatın bir anda dalgalanacağına inanılır.

Rüyada mezarın üstünde gül görmek aile hayatında çok güzel haberler alacağına, sahip olduğu kılları sattığını gören kişinin de Allah yolunda ilerleyip, ilim irfan sahibi olacağına, kişinin adeta gençleşeceğine tabir olunur.

Rüyada mezar üstünde çiçek görmek çok büyük atılımlar ve çalışmalar gerçekleştireceğine, eskisi gibi birlik, bütünlük ve dayanışma içinde olacağına, sevilen kişilerle aradaki buzların eriyeceğine, zor zamanların biteceğine, fırsatların gün geçtikçe daha da artacağına işaret eder.

Rüyada mezarın üstünde namaz kılmak kasasının ve bütçesinin her geçen gün daha fazla büyüyeceğine, sevdiklerine ihanet etmeyeceğine, daha kötü günler yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada mezar üstünde gül görmek yanlış seçimler yapacağına, kötü günlerinin, sıkıntılarının, sorunlarının ve problemlerinin de son bulacağına, fikirlerinin amacına ulaşacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments