Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mezar üstünde köpek görmek

Rüyada mezar üstünde köpek görmek

Rüyada mezar üstünde köpek görmek işlerinin istediği gibi yürüyeceğine, hedeflerinin ve hayallerinin gerçekleşeceğine, ticaretten yana şansının yaver gideceğine ve kendisini çok memnun edecek gelişmeler olacağına, variyet sahibi olacağına, yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, kısmetlerin günden güne artacağına, bereket ve zenginlik içinde yaşayacağına, kazandığı paradan ve elde ettiği maldan gereken hayrı göremeyeceğine, yakın bir zamanda rüya sahibini bulacağına, sonrasında sık sık yurt dışı seyahatlerine çıkacağına, elinde bulunan imkânlar ile çok hayırlı işler gerçekleştireceğine delalet eder.

Rüyada mezar üstünde köpek gördüyseniz:

  • Eski aşklar moralinizi bozabilir.

Rüyada mezarın üstünde köpek görmek hayatı boyunca şansının yaver gideceğine, neşeye ve mutluluğa kavuşacağına, iş ortamında bir tartışma yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada mezar üstünde köpek görmek stres nedeniyle uzun zamandan beri yaşanan bir sağlık sorununun tedavisi için bir hekime başvurulacağına, yaşayacağı sıkıntılı ve kötü durumlar yüzünden üzüleceğine, umutlarını kaybedeceğine, özgüveninin ve cesaretinin kırılacağına yorulur.

Rüyada mezarın üstünde yılan görmek hayırlı bir kısmetle yollarını birleştireceğine, kırgınlıkların ve üzüntülerin biteceğine, kötü günler geçireceğine, yıpranacağına işarettir.

Rüyada mezarlıkların üstünden atlamak işlerin iyiye gideceğine ve sıkıntı çekilen bir dönemden ferahlığa çıkılacağına, kara bulutların ve melanetin dağılacağına, farklı deneyimler elde edip kazancın artırılacağına yorulmaktadır.

Rüyada mezarın üstünde dua etmek darda kalacağına, başarısızlığı karşısında yıkılacağına, üzüleceğine, çok büyük ve sorunlu dönemler geçirebileceğine ama yine de ayakta durarak ve direnerek çok büyük başarılar kazanacağına, emeklerinin karşılığını bulacağına işaret eder.

Rüyada mezarlığın üstünden geçmek her geçen gün daha da büyüyen dertlerin sona ereceğine, aile bireyleri arasında tatsız durumların yaşanacağına, pek az kazanç getireceğine alamet eder.

Rüyada mezar üstünde yemek yemek işlerin kısa bir süre için bile olsa büyük bir zarara uğrayacağına, elinin döneceğine, büyük problemler yaşanacağına, elinde bulunan çalışmaların kısa sürede elinden gideceğine yorulmaktadır.

Rüyada mezar üstünde oturmak birbir türlü sorunla boğuşmak zorunda kalınacağına, kutsal ve güzel duygular yaşayacağına, yaptığı fedakârlık kadar onlardan da fedakârlık göreceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments