Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mezar üstünde bayrak görmek

Rüyada mezar üstünde bayrak görmek

Rüyada mezar üstünde bayrak görmek çevresinin her geçen gün genişleyeceğine, zor günlerden geçeceğine, zahmete ve çileye düşeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, derde ve kedere düşeceğine, üzüleceğine, ağlayacağına, yeni mallara kavuşacağına, özel, seçkin ve ayrıcalıklı bir yaşam süreceğine, dost ya da akrabalarından maddi ve manevi anlamda büyük yardım alacağına, verilen görevi yerine getirmek için gereken imkânların sağlanamayacağına, sahip olunan imkânların çok iyi kullanılacağına, yaşayacağı olaylar sayesinde ayaklarının yerden kesileceğine işarettir.

Rüyada mezar üstünde bayrak gördüyseniz:

  • Gerçekçi olmayan sözler veren kişilere dikkat edin.

Rüyada mezar üstünde bayrak görmek yapacağı çalışmalarda yapacağı hatalardan ve adım atmakta gecikmesinden ötürü çok üzücü durumlara düşeceğine, verilen sözlerin yerine getirilmesi sırasında hiç hesapta olmayan problemlerle karşılaşılacağına, ardından başarılı bir çalışma hayatına atılacağına delalet etmektedir.

Rüyada tabutun üstünde bayrak görmek çok hayırlı bazı kişiler ile iş ortaklığı kuracağına, hayırlı yollara gireceğine, kazançlı işler yapacağına, şansının yeni işler konusunda ileri gideceğine işaret eder.

Rüyada ölünün üstünde bayrak görmek dertlerine derman arayacağına, birbir türlü sorunla boğuşmak zorunda kalınacağına, sorunlarını kolaylıkla atlatacağına, zarar ettiği ya da beklemeye aldığı işleri kısa süre içinde düzeltip kara geçireceğine işaret eder.

Rüyada denizin üstünde bayrak görmek elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine ve malının da aynı oranda artacağına, sorunlarını çözebileceğine, girdiği bütün işlerde ferahlığa kavuşacağına, ağız tadının kaçacağına, umutların yıkılacağına, kazanmak için harcanan nefesin ve dökülen alın terinin boşa gideceğine alamet eder.

Rüyada tabutun üstünde türk bayrağı görmek yaşının verdiği olgunluğa erişmediği sürece çevresinden eleştiri almaya devam edeceğine, gelirinin daimi olacağına, aile yaşantısında da her şeyin yolunda gideceğine alamet etmektedir.

Rüyada arabanın üstünde bayrak görmek her geçen günün daha sıkıntılı bir şekilde biteceğine ancak çevresindeki insanların sürekli destek olacağına, yaşantısının çok daha kolay ve konforlu hale geleceğine, günahlarından kurtulmak için Allah’a sığınacağına delalet etmektedir.

Rüyada türk bayraklı mezar görmek çeşitli iş denemeleri sonunda en uygun işe karar vereceğine, herkes tarafından takip edilen ve kıymet gören bir kişi olunacağına, alanında marka bir isim olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada mezar taşında bayrak görmek sevdiği kişilerin yardım taleplerine cevap vereceğine, kişinin hayırlı fırsatlarla ve kısmetlerle karşılaşacağına, her türlü kötülükten uzakdurulacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments