Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mezarın üstünden atlamak

Rüyada mezarın üstünden atlamak

Rüyada mezarın üstünden atlamak çok büyük sevinç ve büyük bir mutluluk yaşayacağına, iş hayatında gireceği bütün işlerden hayırlı ve bol kazançlar ile çıkacağına, evinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, rahatının ve sağlığının bozulacağına, dünya hayatına dair hayal kurulan her şeye en güzeliyle kavuşulacağına, aile hayatında yaşanan üzüntülü olayların hayra dönüşeceğine, mesleğinde saygınlık kazanacağına ve ideallerinin gerçekleşeceğine, uzun süre kötü giden bir işin düzeltileceğine, kötü niyetli bir arkadaşın yol açtığı sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, kardeşleri ile tartışmasından dolayı canının sıkılacağına bazı uğursuzluklarla uğraşmak zorunda kalacağına, hayallerini sürekli erteleyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada mezarın üstünden atlamak gördüyseniz:

  • Uzun vadeli bir konu çözüm bekliyor olabilir.

Rüyada mezarın üstünden atlamak üzüntülerin ve sıkıntıların yakında biteceğine, bir mal alım satımı dolayısıyla yaşanan bir sıkıntının ortadan kalkmasına yardım edeceğine, herhangi bir zorluk çekmeden kişinin her açıdan başarılı sayılacak bir yaşam sürdüreceğine inanılır.

Rüyada mezarların üstünden atlamak iç dünyasının zenginleşeceğine, hayır getirecek yollara girileceğine, yardıma muhtaç olan kişilere iş konusunda büyük yardımlarda bulunulacağına, işlerinin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden zarar edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada mezarlıkların üstünden atlamak kazancının çok büyük bir bölümünü kaybedeceğine, kazancın sürekli artacağına, keyifleneceğine ve sevdiği kişi ile baş başa olup uzun saatler geçireceğine yorulmaktadır.

Rüyada arabaların üstünden atlamak mutlu ve huzurlu bir döneme girileceğine, kendisini başarıya götürecek yolda daha emin ve daha hızlı ilerleyeceğine, büyük başarılar ve ödüller kazanılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada farenin üstünden atlamak borçlanıp, hasta olacağına, yaşanan kötü durumların düzeleceğine, ağız tadının, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, işlerinin açılmasıyla birlikte elinin darlıktan ve yokluktan kurtulacağına işaret eder.

Rüyada bulanık suyun üstünden atlamak hayallerini ve isteklerini yerine getirmek için var gücü ile mücadele edeceğine ve bu uğurda koşmaktan bir an olsun yorulmayacağına, sağlıkla ilgili herhangi bir sorun yaşanmayacağına, sevilen, sayılan ve takdir edilen bir kişi olunacağına, hayalleri kurulan eve kavuşulacağına ve zorlukların üstesinden gelineceğine, hatta kendi işinin sahibi olabileceğine inanılır.

Rüyada insanların üstünden atlamak para sıkıntısı çekmeyeceğine ve rahatının yerinde olacağına, ele güne muhtaç hallere geleceğine, düşünmeden adımlar atayacağına alamet eder.

Rüyada yılanların üstünden atlamak ünlü biri olarak herkesin saygısını kazanacak olan kişinin yaşamı boyunca ismini duyuracak işler yapacağına, her işi ile daha çok ses getireceğine, yeni ve daha güzel günlerin yaklaşmakta olduğuna, zarar edilen çalışmaların kazançlı hale getirileceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments