Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mezarların üstünden atlamak

Rüyada mezarların üstünden atlamak

Rüyada mezarların üstünden atlamak bir sebeple çok üzücü ve yorucu bir dönem geçireceğine, bir sebeple işlerin kötüye gideceğine, yarınlarının dünlerini aratmayacağına, yaşamının kolaylıklar içinde geçeceğine, kendisine verilen görevleri yerine getireceğine ve çok mutlu olacağına, hayat içerisinde çok büyük darbeler alabileceğine, ortaya bazı projeler koyacağına, küçük şeyleri kafaya takıp moralinin bozulmasına, canın sıkılmasına da izin vermeyeceğine, kötü huylara sahip olan bir kadından uzaklaşmaya ve ayrılmaya delalettir.

Rüyada mezarların üstünden atlamak gördüyseniz:

  • İnsanlarla daha iyi anlaşabilecek durumdasınız.

Rüyada mezarlıkların üstünden atlamak galibiyetlerinin artacağına, maddi ve manevi olarak büyük gelişmeler yaşanacağına, kişinin uzun yıllar hiçbir sağlık problemi yaşamayacağına alamet eder.

Rüyada mezarın üstünden atlamak hayatını düzene sokmak için yapacağı şeylerin ters tepeceğine, dualarının karşılığını alacağına, elinin hiçbir zaman darda kalmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada mezarların üstünden atlamak beklentilerin gerçekleşeceğine, maddi ve manevi birçok şey kazanılacağına, çok büyük üzüntüler ve endişeler yaşanacağına işarettir.

Rüyada suyun üstünden atlamak daha temkinli ve garantici olacağına, dileklerin yerine geleceğine, tüm kalbi ile Allah’a döneceğine tabir olunur.

Rüyada insan üstünden atlamak sorunların eşle oturup konuşularak çözüme kavuşturulacağına, hayal ettiği şeylere kavuşacağına, evlilik konusunda önemli bir adım atacağına ve refaha ereceğine, sevdiği kişiler ile yola çıktığı işlerin ister istemez bir noktada kilitlenip kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ateş üstünden atlamak gelmek istediği noktalara geleceğine, ara bozucuların, nifak sokanların cezalandırılacağına, sorunların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına ve tüm düşmanların ve çekemeyenlerin yenileceğine, yaşam standartlarının yükseleceğine delalet eder.

Rüyada ateşin üstünden atlamak atılıma geçeceğine, herkesin önünde olacağına, tartışmalı durumlara düşüleceğine, sanat alanında veya politikada uzman bir kişi olarak, toplumun geniş kitlelerinde takdir edilen işler yapılacağına tabir olunur.

Rüyada binanın üstünden atlamak eğitimle ilgili olarak çok büyük bir karar verileceğine, sözleri tutulacağına, huzurunun ve keyfinin yerinde olacağına, işlerin yakın bir zaman içinde açılacağına, girilecek bir yarış içerisinde lider olunacağına, yabancı bir ülkeye çıkılan seyahatten dönüleceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments