Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mezarın üstünde ağlamak

Rüyada mezarın üstünde ağlamak

Rüyada mezarın üstünde ağlamak yaptığı işler sayesinde kazanç elde edeceğine, kişinin karşısına pozitif etkiler yaratacak fırsatlar çıkacağına, iş konusunda çok büyük deneyimlere sahip bir kişi ile ortaklık kurulacağına, sevgilinizle ilişkinizi bir basamak yükselteceğinize, başarıya giden yolların açılacağına, kısmetin artacağına ve şansın döneceğine, aile bireyleri ile çok mutlu olacağına ve aile içinde büyük sevinç yaşayacağına, daha büyük kazançlar elde edeceğine, sevdiği kişiler ile çok daha fazla vakit geçirme şansı yakalayacağına, geçiminin de daha rahat bir hale geleceğine rivayet eder.

Rüyada mezarın üstünde ağlamak gördüyseniz:

  • Sadece metazori yaptığınız işlerde başarısızlık ihtimaliniz var, diğer durumlarda başaracaksınız.

Rüyada mezarın üstünde ağlamak sorunların ve sıkıntıların bu sayede sona ereceğine, yapılan işlerin karşılığının alınabileceğine ve çok büyük bir bereket olacağına, kaçan bazı büyük fırsatların telafi edileceğine, sorunlarından kurtulup sevince kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada ölünün üstünde ağlamak deyim yerindeyse hayatın dönüm noktasının yaşanacağına, kişi için hayatının en parlak döneminin geleceğine, hayatına aydınlık ve güzel günlerin geleceğine, güvensizliğini yeneceğine, kendisini olumlu yönde telkin edeceğine ve bu sayede kalıcı olacak rızka ve mutluluğa kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada karın üstünde ağlamak hasretin biteceğine ve yapılan bir çalışmanın beklenenden daha fazla yarar sağlayacağına, hayalini kurduğu ve uzun zamandan beri çaba sarf ettiği bir konuda çok büyük adımlar atacağına, bu sayede kısa zamanda çok güzel bir işin başına geçeceğine, rahat yaşayacağı imkânlara kavuşacağına işarettir.

Rüyada mezarlık üstünde yürümek hayırlı kız evlatlara sahip olacağına, hayallerine kavuşacağına, çok güzel ve mutluluk dolu günler göreceğine, iş değişikliğine gidileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada mezarın üstünü açmak ticaretinin ilerleyeceğine, eğitimle ilgili bir konuda öğretmenlik yapılacağına, büyük bir gruba liderlik edileceğine, sistemli bir şekilde işleyen bir projede yaşanacak bir aksilik yüzünden işlerin rayından çıkacağına yorulmaktadır.

Rüyada mezarlıkların üstünden atlamak yaşamın kolaylaşacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, sorunlarından kurtulacağına, işlerinin bir daha bozulmamak üzere normale döneceğine tabir olunur.

Rüyada mezar üstünde yılan görmek kendi sorununu çözdükten sonra etrafındaki insanlara yardım edeceğine ve sorunlarının doğru bir şekilde çözülmesi ve istedikleri şeylere daha rahat bir şekilde hareket ederek kısa zamanda kavuşmaları için destek olacağına, rahat edeceğine, mutlu ve sağlıklı olacağına, onlar yüzünden iyi giden işlerinin deyim yerindeyse sarpa saracağına rivayet eder.

Rüyada mezarın üstünde yılan görmek dirliğin bozulabileceğine, günah işleyeceğine, sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine ve bazı tartışmaların ortasında kalınacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments