Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mezarın içinden geçmek

Rüyada mezarın içinden geçmek

Rüyada mezarın içinden geçmek herkesten ileriye gideceğine, çalışmaların bu sayede çok daha iyi bir hal alacağına, bir sebeple çok zor zamanlar geçireceğine, girişimde bulunduğu işlerden zaferlerle çıkacağına, ruhsal korkularından da arınacağına, maddi zarara uğrayacağına, geçim sıkıntısı çekeceğine, mesleğindeki statüsünün de artacağına, yakın zaman içinde büyük başarılar kazanacağına delalet etmektedir.

Rüyada mezarın içinden geçmek gördüyseniz:

  • Ufak tefek sakarlıklara karşı da dikkatli olmanızda fayda var.

Rüyada mezarlık içinden geçmek ailesine ve sevdiklerine kavuşmasında önayak olacağına, kazanılan paranın bereketinin olmayacağına, sorunların çalışmaları baltalamayacağına delalet eder.

Rüyada mezarlığın içinden geçmek sevilen kişi ile ayrı düşüleceğine, kendisini çok iyi yerlere taşıyacak bazı kişiler ile ortaklık ve ahbaplık kuracağına, geleceğin çok parlak ve güzel olacağına yorulur.

Rüyada mezarın içinden geçmek hayallerine kavuşarak çok mutlu ve sevinçli bir hayata sahip olacağına, huzurun kaçacağına, hayırlı kişilerle tanışılacağına alamet etmektedir.

Rüyada mezar içinden geçmek ele geçen kazancın artacağına, eline geçen yüklü miktarda kazanç sayesinde çok rahat edeceğine, maddi yükünün artacağına delalet etmektedir.

Rüyada mezarlık yanından geçmek şimdiye kadar sahip olmak istediği her şeye sahip olacağına, başarısızlığının bedelini yokluğa düşerek ödeyeceğine tabir edilirken bir diğer yandan da kendisine büyük cezalar getirecek hatalar yapacağına, işinde verimsiz olacağına, özel hayatında sessizleşeceğine delalettir.

Rüyada mezarlığın yanından geçmek anlayışlı ve hoşgörülü bir kişi ile evlenileceğine, çok büyük güven duyulan kişiden ihanet görüleceğine, yeni bir ev alınacağına alamet etmektedir.

Rüyada mezarlığın üstünden geçmek sevap işlemek için uğraşacağına, yapılan çalışmaların ve girilen işlerin hayırsız kişiler yüzünden durma noktasına geleceğine, maddi ve manevi açıdan çok büyük zararlara uğranacağına, daha fazla gelir elde edeceğine ve mal varlığının artacağına alamet etmektedir.

Rüyada mezarın üstünden geçmek alınacak olan başarılar sayesinde çok saygı duyulacağına, işlerin yoluna gireceğine, eskisinden çok daha motive olmuş şekilde hareket edeceğine, hayatına şans ve uğur getirecek işler yapacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments