Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mezarlık içinden geçmek

Rüyada mezarlık içinden geçmek

Rüyada mezarlık içinden geçmek yaptığı işlerden çok para kazanacağına, aile bireyleri arasında varolan tartışmaların sona ereceğine, çok sıkıntılı ve zor durumlara düşeceğine, hayatının en kötü anlarında bile mutlu olacağına, aile işlerinin başına geçeceğine ve hem ev, hem de iş yaşantısını beraber götürmek zorunda kalacağına, amaçlarına ve hedeflerine nail olacağına, büyük sıkıntılar yaşayacağına ve iş hayatı içindeki başarıların değerini yitireceğine, yorulacağına ve artık dayanamaz duruma gelerek isyan edeceğine, insanlardan kaçılıp dört duvar arasında kalınacağına yorulmaktadır.

Rüyada mezarlık içinden geçmek gördüyseniz:

  • Kısa bir seyahat ya da belli olaylara katılımınız imajınızı güçlendirmenizi sağlayabilir.

Rüyada mezar içinden geçmek planların sarkacağına, sorunların biteceğine, çok büyük ve geri dönülemez zararlar vereceğine işaret eder.

Rüyada mezarlık içinden geçmek çalışmalarının bilim çevresi tarafından kabul göreceğine, sevilen kişiler ile güzel günler geçirileceğine, maddi açıdan çok doğru adımlar atılacağına, attığı adımların geleceğini şekillendireceğine delalet etmektedir.

Rüyada mezarın içinden geçmek onun kıymetini her daim bileceğine, ihtiyaçlarını gidermekte çektiği zorluktan ve yaşadığı çileden kurtulacağına, işlerinin hal yoluna gireceğine, kazancının çoğalacağına işarettir.

Rüyada mezarlığın içinden geçmek rahatsızlıklar yüzünden çok zor zamanlar geçirileceğine, hayallerine ve isteklerine kavuşacağına, işlerini büyütmek için şans elde edeceğine, elinden gelenleri ortaya koyarak zorluk çekmeden sorunlardan kurtulacağına, zor bir durumdan sevdiği kişilerin vereceği yüklü miktarda bir yardım sayesinde sorunlarını çözeceğine işaret etmektedir.

Rüyada mezarlığın yanından geçmek para hesabı yapmadan her istediğini alacağına, huzurlu ve güzel bir hayata sahip olacağına, ayıplı yolara sapacağına işaret etmektedir.

Rüyada arabayla mezarlıktan geçmek çok güzel adımlar atılacağına, kimseden yardım almadan veya kimseye el açmadan hayatın tamamlanacağına, geleceğine tabir olunur.

Rüyada gece mezarlıktan geçmek bir sebeple kendisini çok büyük bir sıkıntının içinde bulacağına, hanesinde huzur ve mutluluğun hâkim olacağına, insanları daha olumsuz hallere düşüreceğine delalettir.

Rüyada mezarın yanından geçmek eş, dost ve akrabalar ile bazı ortaklıklar yapılacağına, güzel günlerin yakında olduğuna, kıskanılacak projelere imza atılacağına ve hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, dünya nimetlerinden daha fazla istifade edeceğine, kişinin içinde bulunduğu sıkıntıdan kendisini kurtaracak hayırlı gelişmelerin yaşanacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments