Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mezarlığın yanından geçmek

Rüyada mezarlığın yanından geçmek

Rüyada mezarlığın yanından geçmek sevdikleri ile birlikte olacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok hayırlı ve güzel mevkilere geleceğine, zenginlik kazanacağına, büyük kazançlar elde edeceğine, uğradığı zararların yakın zaman içinde telafi edileceğine ve çok daha iyi bir iş için destek alacağına, hüsrana uğrayacağına, sevdiği bir kişi ile güzel ve hayırlı bir evliliğe adım atacağına, uğranacak büyük zararların ve ortaya çıkacak sorunların tahmin edilmesi ve bu durumun akıllı bir şekilde kontrol edilmesi için rüyayı gören kişinin yakın bir arkadaşından yardım ve destek alacağına, sonradan da bir lokma kuru ekmeğe muhtaç olur duruma geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada mezarlığın yanından geçmek gördüyseniz:

  • Yapmak istediğiniz şeyler için biraz daha gayret göstermelisiniz.

Rüyada mezarın yanından geçmek iş yaptığı kişiler ile çok güzel zamanlar geçireceğine, afiyette giden düzeninden olacağına, işlerinde başarısızlığa düşeceğine, kendisini işine çok kaptırdığı için çok büyük zarar göreceğine, bu sayede kendisi ile ilgili olarak çıkan bazı dedikodulara karşı sevdiklerini korumak için bazı tatsız olaylar yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada mezar yanından geçmek sorunlarından ve sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına, atacağı bazı adımlardan ötürü pişmanlık duyabileceğine, kararsız kaldığı bir zamanda çok hatalı bir karar vererek kendisini zor duruma sokacağına, hastalıklarının ilacını alacağına bu sayede hem ruhen hem de bedenen iyileşeceğine işaret eder.

Rüyada mezarlık yanından geçmek birçok kavga ve sorunla karşılaşacağına, önemli ve büyük adımlar atacağına, insanlar tarafından kötü muameleye uğrayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada mezarlığın yanından geçmek ister istemez çok üzüleceğine, borçlarını kolaylıkla ödeme şansı elde edeceğine, güvendiği insanların gerçek yüzlerini göreceğine delalettir.

Rüyada suyun yanından geçmek özellikle yarınını düşünmeden hareket etmesi sonucunda bir anda maddi sıkıntı yaşayacağına, muradınıza ereceğinize, amaçların gerçekleştirilemeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada ölünün yanından geçmek Allah’ın kendisinden yana olacağına ve kişinin beklediğine, sabrettiğine ve dua ettiğini değeceğine, eşler arasındaki mutluluğun katbekat artacağına, ticaretinin hızlanacağına, rüya sahibinin hayırlı kısmet ve fırsat elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada cami yanından geçmek ettiği duaların Allah katında karşılık bulacağına, güzel (yakışıklı) ve önemli hissedeceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını kısa süre içinde ortadan kaldıracağına alamet eder.

Rüyada ateşin yanından geçmek can sıkıcı durumlarla karşılaşılacağına, rüya sahibinin gireceği büyük bir iş sayesinde hiç beklemediği bir anda bir miktar hayırlı paraya ve mala kavuşacağına, yaşam içerisinde yeni bir yol çizileceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments