Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mezar içinden geçmek

Rüyada mezar içinden geçmek

Rüyada mezar içinden geçmek gerçekleştireceği projeler için bazı adımları atmak için çok hayırlı kişiler ile irtibata geçeceğine, bir sebeple büyük sorunların yaşanacağına, etrafındaki insanlardan herhangi bir şekilde yardım görmeyeceğine ve bu duruma yalnız başına göğüs germek zorunda kalacağına, bir sıkıntısı olduğunda pek çok kişiyi yanında bulacağına, olumsuzlukların ve aksiliklerin ortadan kalkacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek kimsenin yapmak istemeyeceği ancak çok kazanç getirecek çalışmalara imza atacağına, dünyasının bir anda değişeceğine, yuva özlemini dindirmek için arayışlara gireceğine rivayet eder.

Rüyada mezar içinden geçmek gördüyseniz:

  • Sezgilerinize kulak verin.

Rüyada mezarlık içinden geçmek başarılı bir kişi olunacağına ve dertlerin biteceğine, bazı konularda önayak olunacağına, zahmetsiz ve çilesiz bir hayat yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada mezarlığın içinden geçmek çok huzurlu ve mutlu bir ömür süreceğine, çok büyük sorunlar yaşanacağına, parasal olarak gitgide daha kötü bir hale düşüleceğine, önemli ve büyük adımlar atacağına, bu durumun da herkesin dikkatini çekeceğine rivayet eder.

Rüyada mezarın içinden geçmek her zaman merhametli biri olarak davranılacağına ve sevap işleneceğine, tecrübeli bir kişi ile kurulacak ortaklık sayesinde para kazanılacağına, yaşadığı yerden bir süreliğine ayrılacağına delalet eder.

Rüyada mezar içinden geçmek çok büyük başarılar elde edeceğine, uzun zamandan beri içinde kalmış olan şeyleri gerçekleştireceğine ve yardımlarından ötürü rüyayı gören kişiye çok büyük bir minnettarlık duyacağına, işlerin yakın zamanda açılacağına, maddi ve manevi açıdan çok rahata erileceğine alamet eder.

Rüyada mezarın yanından geçmek iş hayatındaki çalışmalarının yarıda kalacağına, saygın kişiliğini insanlar arasında temizlemek için büyük bir uğraş vereceğine, amaçlarını gerçekleştiremeyeceğine, herhangi önemli bir gelişmenin yaşanmayacağına işaret eder.

Rüyada mezardan geçmek büyük başarı kazandıracak ve bol para getirecek  bir çalışma içine girileceğine, itibar kaybedeceğine, topluluk içinde küçük düşmeye ve utanmaya rivayet eder.

Rüyada mezarlık kenarından geçmek fakir fukaranın karnının doyurulacağına, kısmetinin ve şansının açılarak önüne pek çok olanak çıkacağına, işlerin sürekli büyüyeceğine işaret eder.

Rüyada mezarın üstünden geçmek maddi ve manevi açıdan büyük zarar getireceğine, büyük kazançlar getireceğine, çalışmalarının çok kazançlı bir hal almasını sağlayacağına, maddi ve manevi olarak mutlu olunacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments