Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mezarlık yanından geçmek

Rüyada mezarlık yanından geçmek

Rüyada mezarlık yanından geçmek hiçbir zaman evindeki tenceresinin boş kalmayacağına, rahatının da, parasının da kâfi oranda olacağına ve sadece kendisine değil, torunlarına dahi yeteceğine, güzel ve bereketli işlere gireceğine, rahatının, keyfinin ve konforunun yerinde olacak bir hayat süreceğine, dertlerin kısa zamanda biteceğine, yakın bir zamanda okul hayatının tekrar başlayacağına, yaşamının güzellikler içinde geçeceğine, ticaret hayatıyla ilgili yapılan planların hayır getireceğine, evine daha fazla rızkın cebine de daha büyük miktarlarda gelirin gireceğine, eşi ile yaşadığı tartışmaların sona ereceğine, sağlıklı ve güzel bir hayata sahip olacağına yorulmaktadır.

Rüyada mezarlık yanından geçmek gördüyseniz:

  • İş hayatınızda da yaptıklarınızın sonuçlarını almaya başlayabilirsiniz.

Rüyada mezarlık yanından geçmek kişinin parasını çarçur etmesi yüzünden de günden güne borçlu bir hayat süreceğine, haksızlıklara uğranılacağına, sevindirici şeyler duymaya yorulur.

Rüyada mezarın yanından geçmek çok büyük başarılara imza atacağına, bu sayede kariyer planında çok iyi yerlere geleceğine, bilge ve kudretli kimselerle karşılaşılacağına, hayatındaki her şeyi kaybedeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada mezarlığın yanından geçmek gelirinin eksileceğine, rızkının azalacağına, beklentilerinin yerine geleceğine, mesleğinde istediği başarıyı elde edeceğine, kazandığı zaferlerin aile hayatını olumlu şekilde etkileyeceğine, hane içindeki mutluluğun, keyfin, rahatın, huzurun, konforun ve lüksün de artmasına vesile olacağına, gerek maddi gerek manevi anlamda zarara ve ziyana uğrayacağına alamet eder.

Rüyada mezar yanından geçmek yeni kazanç kapılarının açılmasına vesile olacağına, tatsızlıkların aşılacağına, dertleri biteceğine, rahat edeceği bir döneme gireceğine, kötü düşünceli bir kişinin tüm çabalarına rağmen büyük bir işte başarılı sonuçlar alacağına delalettir.

Rüyada aslanın yanından geçmek kendine olan güvenin tazeleneceğine, çok büyük ve kötü olaylar yaşayarak ve dedikodu malzemesi olarak insan içine çıkamaz durumlara geleceğine, ilerleyen dönemlerde üst bir mevkiye terfi alınacağına işaret eder.

Rüyada ölünün yanından geçmek huzurlu ve mutlu olunacağına, hayalini kurduğu mevkiye ya da okula kavuşacağına, verdiği emeğin hakkını sonuna kadar alacağına, üzerinde uzun zamandan beri kafa yorduğu bir çalışma sayesinde çok büyük maddi güce erişeceğine, işlerin daha kötü bir hal alacağına, maddi olarak uğranacak zararın yanısıra bir de manevi olarak zarar görüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada suyun yanından geçmek tüm umutlarını ve sermayesini bu işe bağlayacağına, bir anda yokluğa düşüleceğine, işinde verimsiz olacağına işaret eder.

Rüyada çukurun yanından geçmek gözünün de gönlünün de doyacağına, ancak daha sonra gerçekleştireceği başarılı çalışmalar sayesinde işlerinin daha iyileşeceğine, çok rahat ve başarılı bir iş hayatına sahip olacağına, buna rağmen işlerinin düzelmeyeceğine, bu yüzden borcun gittikçe artacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments