Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mezarlığın içinden geçmek

Rüyada mezarlığın içinden geçmek

Rüyada mezarlığın içinden geçmek geçiminin rahat ve kolay olacağına, ağız tadının, keyfinin, rahatının, konforunun ve lüksünün de sürüp gideceğine, buna karşılık ani bir haber alarak tüm derdinden ve üzüntüsünden kurtulacağına, tabiatı kötü olan kişiye, içinde bulundukları zor durumları birlikte çözeceklerine, gereken ne varsa herkesin elinden geldiği kadar destek olacağına, hayırlı, bereketli ve rahat bir hayat yaşanacağına, onları tebrik edeceğine, değer verilen kişiler ile mutlu bir şekilde yaşanacağına, kalben çok rahat edileceğine, kendisine gelen bir teklifi kabul edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada mezarlığın içinden geçmek gördüyseniz:

  • Partnerinizi, çocuklarınızı ya da sevdiğiniz kişileri ilgilendiren bir konuda duygusal stratejiler uygulamanın faydasını görebilirsiniz.

Rüyada mezarlık içinden geçmek çok güzel olaylar ile karşılaşacağına, büyük aşamalar kaydedeceğine, başarıya giden yollarına engeller çıkacağına ve tüm planlarının alt üst olması nedeniyle mesleğinde gözden düşeceğine, sıkıntıların ve sorunların yakın zamanda çözüme kavuşacağına delalettir.

Rüyada mezarlığın içinden geçmek işlerinin günden güne daha iyi bir olacağı bir döneme gireceğine, çok rahat bir hayata merhaba diyeceğine ve eline geçen imkânlar zengin biri olacağına, kişinin geleceğinin parlak ve aydınlık olacağına, atılan bütün adımların ve yapılan tüm projelerin çok kazanç ve başarı getireceğine, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada mezarın içinden geçmek yapılan planların, programların ve projelerin tutmayacağına, sorunların günden güne artacağına, ele geçen fırsatların heba edileceğine, istediği işleri yerine getirme fırsatına ve olanağına sahip olacağına yorulur.

Rüyada mezar içinden geçmek geçim sıkıntısı çekmeyeceğine, zorlukların ve tartışmaların aşılacağına, yapılan işlerde büyük kazançlar elde edileceğine, maddi ve manevi açıdan büyük sorunlar ile karşılaşılacağına alamet etmektedir.

Rüyada gece mezarlıktan geçmek ticarette daha fazla kar elde edeceği alanlara yöneleceğine, farklı iş kollarına ulaşacağına, başarıların artacağına, büyük umutlarla ve beklentilerle girilen bir işin sabun köpüğü gibi bir anda söneceğine işaret etmektedir.

Rüyada mezarlık kenarından geçmek rahatın ve huzurun yerine geleceğine, elindeki fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek hayırlı ve uğurlu kazançlar elde edeceğine, parasal sorunları birkaç hamle ile çözüme kavuşturacağına, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ancak daha sonra askıya almak zorunda kaldığı bir işte büyük bir başarı kazanacağına işaret eder.

Rüyada mezarlığın önünden geçmek hayal kırıklığı ile karşılaşılacağına, gönül ilişkileriyle ilgili yeni bir sayfa açılacağına, elde edeceği hayırlı fırsatlar sayesinde rahata kavuşacağına deyim yerindeyse gün yüzü göreceğine delalet etmektedir.

Rüyada mezarın yanından geçmek üzüleceğine, pişman olacağına, iş konusunda çok doğru bir karar alınacağına, dertlerin biteceğine, kazancının hiçbir şekilde daha azalmayacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments