Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mezarın içinde yatmak

Rüyada mezarın içinde yatmak

Rüyada mezarın içinde yatmak maddi açıdan uğranan zararların yakın zaman içinde telafi edileceğine, rahat bir işe girişle birlikte evlilik konusunda bir karar vereceğine, yurtdışından gelen bir destek sayesinde istenen amaçlara ulaşılacağına, aile içinde bastırılması ve dışarıya sezdirilmemesini icap edecek bir gelişmenin yaşanacağına, bolluk ve bereket içinde bir hayata sahip olunacağına, belki de şirketi iflasın eşiğine gelmekten kurtuluşa erileceğine, kişinin memuriyet makamında yüksek mertebelere ulaşacağına, sevdiği ve yardım istediği kişilerden de yardım göremeyince uzun süreli bir depresyonun ortasında kalacağına, rakiplerine karşı güç elde edeceğine inanılır.

Rüyada mezarın içinde yatmak gördüyseniz:

  • Karşı cinsle ilişkelerinizde sorunlar yaşayıp maddi konularda da bazı sıkışıklığınız olabilir.Sinirlerinize hakim olamayarak beklenmedik durumlarda, beklenmedik şeylere aşırı öfkelenebilirsiniz.

Rüyada mezarın içinde yatmak büyük bir projenin başına geçileceğine, zor zamanların geride kalacağına, işlerin aksayacağına, kötü bir kişi yüzünden zarara uğranacağına, tartışmalı bir durumla karşı karşıya kalınacağına, yakın bir arkadaştan ihanet görüleceğine, amaçlarına nail olacağına bu sayede ilerleyeceğine işarettir.

Rüyada ölünün mezarına yatmak rahmete vesile olacak gelişmelere, azla yetinmeyi kendine layık bulmayacağına, gözünü en yukarılara dikeceğine, zorluklarla geçen bir dönemin kısa süre içinde atlatılacağına işaret etmektedir.

Rüyada mezara yatmak ele geçen fırsatların hiçbir yarar sağlamayacağına, çok uzunca bir süre boyunca büyük ve sorunlu zamanlar geçireceğine, maddi imkânlarının artacağına, maddi ve manevi açıdan düze çıkılması sayesinde kazanılan özgüven sayesinde yeni projelere adım atılacağına, neşenin yerine geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada mezarın ustune yatmak kazancının ve rızkının düşeceğine, evinde nimetin ve verimin çoğalacağına, maddi olarak ferahlık yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada mezarın içine yatmak ödeme kolaylığına ve iyi geçime kavuşacağına, mal mülk sahibi olacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını atlatacağına, büyük başarılar kazanacağına ve eline geçen kazanç ile çok başarılı çalışmalar geçeceğine, kişinin depresif bir ruh haline bürüneceğine ve bu nedenle de tüm düzeninin bozulacağına yorulmaktadır.

Rüyada mezar üstüne yatmak hayatı içinde kendisine zarar veren herşeyden en yakın zamanda kurtulacağına, malların artacağına, sorunların kısa süre içinde çözüm bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada mezarda yatmak bazen işsiz ve aşsız kalacağına, hayatının kötüleşmeye başlayacağına, bir aile büyüğü ile ilgili üzücü bir haber alınacağına rivayet eder.

Rüyada mezarın üzerinde yatmak zarar edilen işlerin kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, iş hayatının düzeleceğine, bir sebeple çok büyük bir zarar edileceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments