Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mezarın ustune yatmak

Rüyada mezarın ustune yatmak

Rüyada mezarın ustune yatmak iftiraya ve haksızlığa uğrayacağına çok üzüleceğine, işlerinin kötüleşeceğine, Allah’ın izni ile sorunların tamamen son bulacağına, sevilen bir kişi ile kurulacak olan bir ortaklık sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, ağız tadı ile yaşanacağına, itibarını geri kazanacağına, ortaklık kurulan bir işte ihanet görüleceğine, çok büyük sıkıntılar çekeceğine, hayatında görmediği kadar büyük zararlara uğrayacağına, sorunların teker teker çözüme kavuşacağına, el atılan işlerde büyük adımlar atılacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların bertaraf edileceğine rivayet eder.

Rüyada mezarın ustune yatmak gördüyseniz:

  • Evinizi ya da gayrimenkul başlıklı konuları ilgilendiren olaylar neticelenebilir.

Rüyada mezarın ustune yatmak uzun ya da günübirlik bir tatile çıkacağına ya da arkadaşlarıyla daha önce hiç gitmediği bir mekâna gideceğine, o kapıyı kapatacağına ya da kendisine gönül hoşluğu sunan, kötü ve dar gününde yanında olan bir kişiye haksızlık ederek onu kaybedeceğine, evlat sahibi olacağına yorulur.

Rüyada usb görmek tövbe edip hak yolunu seçeceğine, atılacak adımların boşa çıkacağına, huzurunu da kaçıracak hiçbir önemli sorun ve kötü olayla karşılaşmayacağına yorulur.

Rüyada mezarlığın üzerinde yatmak hayallerinin gerçekleşeceğine ve kişinin ideallerine ve de hedeflerine ulaşacağına, hasretle sarılacağına ve ayrı kaldığı yılların özlemini gidereceğine, hiç tatmadığı heyecanları tadacağına ve bilmediği duyguları öğreneceğine işarettir.

Rüyada mezarlıkta yatmak uzun süre büyük üzüntüler duyulacağına, işlerin herkes tarafından alkışlanacağına, isteklerini, ideallerini yerine getirmek için ihtiyacı olan tüm maddi ve manevi olanaklara sahip olacağına tabir olunur.

Rüyada mezar yanında yatmak yarınları için umutlarını kaybetmeyeceğine, kaybedilmiş bir eşyanın bulunacağına, büyük sıkıntılar çekeceğine inanılır.

Rüyada ölünün mezarına yatmak çok hayırlı ve güzel kısmetler ile karşılaşacağına, kendisini çok sevdiği kişiler ile mutlu bir iş kararı verirken bulacağına, işlerinin çok açılacağına işaret etmektedir.

Rüyada iki mezar arasında yatmak kafa dağıtacak kısa bir izne çıkılacağına ve daha iyi fikirlerle geri dönüleceğine, sıkıntıların ve sorunların kısa bir zaman içinde sona ereceğine, yapılan işlerde çok hayırlı ve kazanç getirecek çalışmalar yapılacağına, yaptığı işlerin çok iyi kazançlar getireceğine delalettir.

Rüyada mezarın içine yatmak başını ağrıtan ve kendisini üzen olayları atacağı doğru adımlar ve vereceği hayırlı kararlar sayesinde yakın bir zaman içinde çözeceğine, bir sebeple çok büyük sıkıntılar yaşayacağına ve maddi ve manevi olarak çok zorluk çekeceğine, yapacağı her işin çok büyük ilgi toplayacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments