Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölünün mezarına yatmak

Rüyada ölünün mezarına yatmak

Rüyada ölünün mezarına yatmak çok akıllıca ve başarılı çalışmalar gerçekleştirerek hem büyük kazançlar elde edeceğine hem de çok sağlam bir kariyer oluşturacağına, anne ve babasının her zaman başında olacağına, başarının düşeceğine, kazancın yetmez olacağına, ardından yeni bir iş bulunacağına, gerek maddi gerekse manevi gücünü zorlayacak adımlar atacağına, iyileşeceğine, anne veya babadan gelen bir parayla kendi işini kurarak yepyeni bir alanda çalışmaya başlanacağına, kısa sürede hayatın düzene gireceğine, beklentilerin gerçekleşeceğine, arzuların yerine geleceğine, kişinin gönlünden geçenlerin gerçeğe dönüşeceğine ve tüm dileklerin ve duaların kabul olacağına yorulur.

Rüyada ölünün mezarına yatmak gördüyseniz:

  • Beklenmedik durumlar ya da geri dönüşler söz konusu olabilir.

Rüyada ölünün mezarına yatmak elini attığı işleri istediği şekilde nihayetlendireceğine, kırgınlıklar yaşanacağına, yüklü siparişler alacağına alamet etmektedir.

Rüyada mezarlıgın üstüne yatmak hayır duaları alınacağına, zorlukların ortadan kaldırılacağına ve sağlık sorunları ile uğraşılan bir dönemin sona ereceğine, zorlukların ortadan kaldırılacağına ve sağlık sorunları ile uğraşılan bir dönemin sona ereceğine, telafisi mümkün olmayan hatalar yapılacağına rivayet eder.

Rüyada mezarın içine yatmak zor zamanlardan geçerek ferahlığa çıkmaya çalışacağına, kişinin şifa bulacağına, kurtuluşa ereceğine, sevinç gözyaşları döküleceğine alamet eder.

Rüyada boş mezara yatmak yaralarına da merhem olacağına, dünyanın kendisine galip gelmesine, rüya sahibinin bu sayede ağız tadı içinde bir hayat geçireceğine delalettir.

Rüyada mezara yatmak düzenli ve disiplinli bir yaşam kuracağına, sağlık sorunları yaşanacağına ve huzur kaçıracak olaylar yaşanacağına rivayet eder. Kişinin iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı ve güzel olayların başgöstereceğine, dert ettiği maddi sorunları ve bunlara bağlı olarak ortaya çıkan ailevi sorunları yakın bir zaman içinde çözeceğine ve huzura kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada iki mezar arasında yatmak sorun üstüne sorun yaşanacağına ve maddi açıdan çok kötü bir işe girileceğine, sözler sarf edeceğine, işlerinin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden zarar edeceğine delalet eder.

Rüyada mezarlığa yatmak çok büyük problemler ile karşılaşılacağına, kırmızı kostüm kiralamak ise alınacak kötü bir haber nedeniyle uzun süre sıkıntı içine düşüleceğine, günah ve suç işleyeceğine yorulur.

Rüyada mezar içine yatmak kurulu düzeninin olacağına ve tüm beklentilerinin birer birer gerçekleşeceğine, yaşadığı kötü günlerin ve olayların etkisini unutma imkânı yakalayacağına, etrafındaki insanlardan bir kısmı tarafından dışlanacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments