Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mezara yatmak

Rüyada mezara yatmak

Rüyada mezara yatmak rüya sahibinin ailesi ile birlikte mutlu ve güzel bir yaşam süreceğine, çok hayırlı ve helal kazançlar elde edileceğine, uzun zamandan beri tekrar eden zararların düzeltileceğine, neşesinin de yerine geleceğine, zor bir anda vereceği akıllıca bir karar sayesinde büyük bir zarara uğramaktan kurtulacağına, aile hayatında çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup çok büyük bir rahatlığa ereceğine, çeşitli çalışmalar yapılacağına ve insanların zor olduğunu söylediği bir konuda bazı büyük çalışmalar gerçekleştirileceğine, evinde ve işinde yardımcıları olacağına, elinin sıcak sudan soğuk suya değmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada mezara yatmak gördüyseniz:

  • Bazı kişiler yorumlarınızı hafife alabilirler.

Rüyada mezarlıkta yatmak çok büyük başarılar kazanılacağına ve çok büyük ilerlemeler kaydedilip yüklü miktarda para elde edeceğine, iş konusunda  destek olunan bir kişiden ihanet görüleceğine, olumsuz şekilde etkilendiği olayları unutmaya başlayacağına, psikolojik olarak düzeleceğine rivayet eder.

Rüyada mezarlıgın üstüne yatmak rahat bir hayata sahip olmaya, geçireceği bir kaza sonucu ufak bir sakatlanma yaşayacağına, çalışmaların birçok kişi tarafından takdir göreceğine işaret etmektedir.

Rüyada mezarlığın üzerinde yatmak kötü günleri arkasında bırakacağına, zaman zaman karşısına çıkan bu mesele yüzünden bugünkü hayatına yeterince adapte olamayacağına ve aile içinde de gerginlik yaşayacağına, maddi gücünün, gördüğü saygının ve sevginin artacağına tabir olunur.

Rüyada mezara yatmak çalışkanlığının ve emeklerinin karşılığını da hak ettiği yere gelerek alacağına, boş vaktinin hepsini onun yanında geçireceğine ve ileride kendisi gibi herkesin itibar ettiği, inandığı ve sevdiği bir kişi olacağına, ailesinin verdiği desteğe rağmen pek kendisini toparlamayacağına ve zor zamanlar geçireceğine alamet eder.

Rüyada mezar üstüne yatmak gelirin tükeneceğine, kazanç ve mal kaybına uğrayacağına, yeni zaferlerin ve başarıların peşine düşecek inanca ve güce sahip olacağına delalettir.

Rüyada mezarın yanında yatmak korkulan bir durumla karşılaşılacağına, çalıştığı yerde yöneticiliğe yükseleceğine, kendi yağında kavrulsa bile huzurunun hiç bozulmayacağına işarettir.

Rüyada mezarlık yatmak maddi imkânlarının azalması nedeniyle daha bunalımlı günler geçireceğine, sıkıntılarından kurtulacağına ve büyük bir ferahlama yaşayıp huzura ereceğine, çok farklı bir kişi olacağına, başka bir şehirde yeni bir hayat kuracağına, sorunlarını geride bırakıp huzurlu bir hayat süremeye çalışacağına ve neredeyse kendisi ile aynı yollardan geçmiş hayırlı bir kısmet ile dünya evine gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada mezarda yatmak dertlerinin biteceğine, böylece kendisini işine ve ailesine daha çok vereceğine ve herşeyin bu sayede çok daha keyifli bir hal alacağına, sevdiği kişiler ile çok büyük bir işe gireceğine, bu iş sayesinde insanların hayran kalacağı bazı çalışmalara imza atacağına, borç batağına düşeceğine, tabir yerindeyse bir lokma kuru ekmeğe muhtaç olacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments