Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mezar üstüne yatmak

Rüyada mezar üstüne yatmak

Rüyada mezar üstüne yatmak zorlukların artacağına, çarelere, çözümlere ve şifaya kavuşacağına, daha oturaklı, aklı başında ve daha doğru kararlar veren bir insan olacağına, işlerinin istediği yönde ilerleyeceğine ve hayatına sakinliğin hâkim olacağına, kazancın bir değil en az iki kat arttırılacağına, aynı zamanda karşısına birçok kısmet çıkacağına, rüya sahibinin, gerçekleştireceği bazı çalışmalar sayesinde çok daha iyi bir hayata kavuşacağına, büyük bir parasal sorundan ötürü iflas edileceğine işaret eder.

Rüyada mezar üstüne yatmak gördüyseniz:

  • Düzelmeye başlayan ilişkiler biraz nefes almanızı sağlayabilir.

Rüyada mezarlıgın üstüne yatmak pek çok açıdan moral bulunacak güzel bir döneme girileceğine, rüya sahibinin elinin darlaşacağına, yanlış bir karar verileceğine işaret etmektedir.

Rüyada mezar üstüne yatmak çalışmaların birçok kişi tarafından takdir göreceğine, maddi olarak güç kazanacağına, ayrıcalık elde edeceğine, ilk başta işleri az olsa da, zamanla kişinin hayalini bile zorlayacak kadar güzel günler geleceğine rivayet eder.

Rüyada birinin üstüne yatmak hemen ardından yeni bir kararla birlikte işlerin yoluna gireceğine, hayırlı bir evlat sahibi olunacağına, daha dikkatli ve daha sabırlı olunacağına alamet eder.

Rüyada karın üstüne yatmak planların ve hesapların tutmayacağın, hayal kırıklığı yaşanacağına, fakir fukaraya yardım edileceğine ve bu sayede bol bol hayır duası alınacağına, tanıdığı kişinin meslek ve işine, görüş ve düşüncesine uymaya işaret eder.

Rüyada kar üstüne yatmak yakın bir zaman içinde hiç olmadığı kadar büyük sevinçler yaşayacağına, sabır ve azim ile hayal edilen herşeye kavuşulacağına, kişinin hiçbir zaman derin kederler içine düşmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada deniz üstüne yatmak rakiplerine karşı güç ve kudret sahibi olup, onların önüne geçeceğine, iç dünyasının güzelleşeceğine, hayatını çok güzel ve rahat bir şekilde sürdürmesine vesile olacak ve sevdikleri ile mutlu olmasını sağlayacak işlere gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada çimenlerin üstüne yatmak zahmet verecek işlerin sona ereceğine, rahatlık sağlayacak kararlar verileceğine ve refah içinde yaşanacağına, maddi açıdan sıkıntı duyulacağına, yeni malların alınacağına işaret eder.

Rüyada ölünün üstüne yatmak kazanılan tecrübe sayesinde birçok kişiye yol gösterileceğine, yapılan hataların düzeltileceğine, yardım isteyen bir kişiye elden geldiği kadar yardım edileceğine ve güzel haberler alınacağına, karamsarlığından ve umutsuzluğundan da arınacağına, aile bireylerinin çok üzüleceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments