Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mezarda yatmak

Rüyada mezarda yatmak

Rüyada mezarda yatmak kişinin rüya gibi bir hayat yaşayacağına, düştüğü zor durumlardan yakın zaman içinde kurtulacağına, dolayısıyla geleceğine, hayırlı bir kişi ile evlenip bir çocuk sahibi olunacağına, hayal edilen eve kavuşulacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım eli uzatılacağına, şansın döneceğine, ilerleyeceğine ve el üstünde tutulma şansına hâsıl olacağına, hem kendisini hem ailesini çok mutlu edecek bir haber alacağına, çok büyük bir hata yaptığını anlayacağına ve bu hatayı düzeltmek için gece gündüz demeden kendisini yıpratarak çok büyük çaba göstereceğine, çalıştığı kişileri memnun etmeyi ve onlara kazanç getirmeyi bileceğine rivayet eder.

Rüyada mezarda yatmak gördüyseniz:

  • Olayları netleştirmek için karşı tarafın üzerine gidebilirsiniz.

Rüyada mezar içine yatmak hatta şiddete başvurması yüzünden mahkemelik olacağına, yaptığı iyiliklerin kişinin hayatında olumlu karşılıklar bulacağına, üzüntüsünü ve acısını kalbine gömeceğine, ölen kişiye saygı duyarak ve her zaman kendisini anarak onu yaşatacağına yorulmaktadır.

Rüyada mezarın içine yatmak yaşanan güzel günlerin istenmeyen olayların yaşanması ile birlikte sona ereceğine, kısa süre içinde büyük başarı sağlanacağına, projelerin ve harcanan emeklerin de takdir göreceğine işaret eder.

Rüyada mezarın üstünde yatmak fikir ve gönül birliği yaparak kendisini bertaraf etmek için uğraşacağına, sorunların ve sıkıntıların ortaya çıkacağına, iş ile ilgili çok hayırlı fırsatların gerektiği gibi değerlendirilemeyeceğine yorulur.

Rüyada boş mezara yatmak işle alakalı konularda karar vermeden önce büyüklerine ve tecrübeli kişilere fikir danışacağına, rahat bir döneme girileceğine, yolculuğun hiçbir yarar getiremeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada mezarın ustune yatmak heveslendiği işlerden Allah’ın izni ile kar elde etmeyi başaracağına, hayatının kendisini tatmin edecek kadar güzel ve hayırlı geçeceğine, kendisini sıkan ve üzen kişilerden uzak duracağına tabir olunur.

Rüyada mezarlık yatmak rızkının genişleyeceğine, kasasının ağırlaşacağına, işlerini kısa zamanda büyüteceğine, keyfinin ve sağlığının da yerine geleceğine yorulur.

Rüyada mezarlığın üzerinde yatmak sorunlarından ötürü kendisine gelemeyeceğine, ruhsal açıdan kendisinde güç bulan kişinin her işe gözü kara bir şekilde atlayacağına, onlardan taraf hayır göreceğine ve afiyette olacağına delalettir.

Rüyada ölünün mezarına yatmak yüzünün hep güleceğine, kazancının ve rızkının hiç eksilmeyeceğine bilakis çoğalacağına, ticaretten ve kazançtan yana zarara gireceğine, ancak daha sonra yapacağı bazı girişimler sayesinde durumunu düzelteceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments