Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mezarın üzerinde yatmak

Rüyada mezarın üzerinde yatmak

Rüyada mezarın üzerinde yatmak orta yolu bulmak ve uzlaşmayı sağlamak için gayret göstereceğine, büyük bir çalışmanın başına geçileceğine, güvenlikli bir siteye taşınılacağına, daha güçlü hale geleceğine ve onlardan önde olacağına, işlerinin artacağına, kişinin her daim iyi anılacağına, İslamiyet hakkında daha fazla bilgi edinmek için araştırma yapacağına, bir sebeple işlerinin gitgide daha da kötü bir hal alacağına, tüm isteklerine ve ideallerine kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada mezarın üzerinde yatmak gördüyseniz:

  • Tartışma ortamlarına girmemelisiniz.

Rüyada mezar içine yatmak istediği işi yapmak için karşısına hayırlı kapılar açılacağına ve böylece çok isabetli bir atılım yaparak geleceği için doğru ve karlı bir yatırım yapabileceğine, aile hayatına da yansıyan para sıkıntısının en kısa zamanda ortadan kalkacağına, içinde bulunan korkunun ve üzüntünün yerini mutluluğa bırakacağına ve çok hayırlı günler görüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada mezarın içine yatmak arkadaşlarının, akrabalarının, eşinin ve çocuklarının kendisi için makbul ve hayırlı kimseler olacağına, insanlara birşeyleri ispat etmeye çalışırken işlerin kötü bir hal alacağına, zenginliğe kavuşulacağına ve gayrimenkul işine girileceğine delalet eder.

Rüyada mezarın yanında yatmak elindeki işi birçok kişiye sevdireceğine, yıllardır yapılan bir mesleğin bırakılacağına, bu meslek yerine hobi olarak yapılan bir çalışmanın meslek olarak seçileceğine, rızkının ve kazancının eksilmeyeceğine işarettir.

Rüyada boş mezara yatmak son zamanlarda kötü giden her şeyin düzeleceğine, dertlerin son bulacağına, konforun ve lüksün de artmasına vesile olacağına, yapılan çalışmaların eskisi gibi kazanç getirmeyeceğine delalet eder.

Rüyada mezarda yatmak rahata ereceğine, yeni kazanç kapılarına kavuşacağına, darlığa ve yokluğa düşeceğine, kaybetme ve başarısız olma korkusuna yakalanacağına tabir olunur.

Rüyada mezarın üzerinde yatmak kazanılan başarılar sayesinde ele geçen kazançlar sayesinde geçim derdinin hiç olmayacağına, hesap etmeden büyük ve önemli işlere atılacağına, çok üzüntülü ve endişeli olaylar ile karşılaşılacağına ve ruhsal olarak çok kötü durumlara düşeceğine işarettir.

Rüyada mezara girip yatmak sorunlarının ve üzüntülerinin artacağına, kişinin dünya malında önemli derecede bolluk yaşanacağına, yeteri kadar sağlıklı ve rahat olacak aşamaya yakın bir zamanda geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada iki mezar arasında yatmak pek çok kişiyi arkasından sürükleyeceği gibi, gelecekte de fikirlerinin toplumsal olaylarda etkili olacağına, şansın ve paranın bu dönemde kişinin yanında olacağına, geleceğinin parlak, şansının da açık olacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments