Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mezarın içine yatmak

Rüyada mezarın içine yatmak

Rüyada mezarın içine yatmak onlar sayesinde moral bulacağına, neşeleneceğine, hayatının bundan sonraki kısmını yaşayacağı sıkıntılardan sonra çok farklı şekilde yöneteceğine ve planlayacağına, sıkıntıları ve sorunları hızlı bir şekilde aşacağına, eline çok büyük kazanç geçeceğine, bir sebeple çok sıkıntı çekeceğine, fikir ve görüş ayrılıklarına düşeceğine, işinin aksayacağına, kazancının düşeceğine, işinin gücünün rast gideceğine ve karşısına kazancının çoğalmasını sağlayacak hayırlı ve güzel kısmetlerin çıkacağına rivayet eder.

Rüyada mezarın içine yatmak gördüyseniz:

  • Anlamsız bulabileceğiniz önerileri, teklifleri veya yorumları olan kişilerle karşılaşabilirsiniz.

Rüyada mezarlıgın üstüne yatmak karşılaşılan kötü olaylardan ötürü istenmeyen durumlara düşüleceğine, sıkıntısı olanın ferahlığa çıkacağına, hasret çekenin sevdiği kişiye kavuşacağına, işsizin iş bulacağına, rüyayı gören kişinin, çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına ve çok hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda ilerleyeceğine, hakkında dedikodu çıkaran insanları hayatından çıkaracağına delalettir.

Rüyada mezarın yanına yatmak kişiye haksızlık yapılmak istendiğine ve mal paylaşımında büyük sorunlarla karşılaşılacağına, işlerinde yaşanan aksiliklerin herhangi bir sorun yaratmadan ortadan kalkacağına, kazancının artacağına ve yaşamına bolluk geleceğine rivayet eder.

Rüyada iki mezar arasında yatmak hep onlara layık olmaya çalışacağına, harcadığının çok daha fazlasını geri kazanacağına, rüyayı gören kişinin, bu haberden ötürü neredeyse yıkılan kişiye çok büyük bir destek olacağına delalet eder.

Rüyada mezara yatmak rahat bir iş hayatının başlayacağına, iş hayatının rakipler tarafından yapılan tüm engellemelere rağmen çok iyiye gideceğine, her geçen gün daha sağlam ve kazançlı işlere imza atılacağına, umutlarını kaybedeceğine, özgüveninin ve cesaretinin kırılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada mezarın yanında yatmak haksızlık yaşanacak bir olayla karşılaşılacağına, yardım edilen kişilerin ihanetle cevap vereceklerine, uzun zamandan beri haber beklenen bir yerden iyi haber gelmeyeceğine, elinden gelen herşeyi büyük bir sabırla gerçekleştireceğine, sorunlarından kurtulmak için sevdiği kişilerden yardım isteyeceğine ancak herhangi bir kişiden bir türlü yardım alamayacağına işaret etmektedir.

Rüyada mezar üstüne yatmak daha fazla gelire kavuşacağına, ağızdan çıkan sözler yüzünden yakın akrabalarla dargınlık yaşanacağına, çok hayırlı olaylar ile karşılaşacağına işarettir.

Rüyada mezarın ustune yatmak sorunlarından ve sıkıntılarından tamamen kurtulacağına, kurduğu hayatta yeni bir işe gireceğine, Allah’ın izni ile çok hayırlı ve güzel mevkilere terfi edeceğine ve adından sıkça söz ettiren biri olacağına, sorunların, sıkıntıların ve musibetlerin çözüme kavuşacağına, atılan adımlar sayesinde çok kazançlı bir döneme gireceğine delalettir.

Rüyada mezarlıkta yatmak yetkiyi ve söz hakkını elinde tutacağına, çok sert geçen bir tartışmanın ardından uzun zaman önce verdiği bir kararı uygulamaya koyacağına, kendi işinin patronu olunacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments