Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mezarın içinde su görmek

Rüyada mezarın içinde su görmek

Rüyada mezarın içinde su görmek karşısına çıkan bazı kişiler ile tartışmak zorunda kalacağına, aile bireyleri ile birlikte girilecek bir iş sayesinde çok iyi bir konuma gelineceğine ve kırılan kişilerin barıştırılmasında önayak olunacağına, ihanete uğrayacağına, zor durumlara düşüleceğine, huzuru yakalayacağına, büyük sevinçler ve mutluluklar yaşanacağına, kariyer planındaki basamakların hızlı bir şekilde çıkılacağına, halka hizmet etmek için yeni bir yola girileceğine, saygısını kendisinden eksik etmeyeceğine işarettir.

Rüyada mezarın içinde su gördüyseniz:

  • Yeni seçenekler oluşturabilmek için, öncelikle mevcut fırsatları değerlendirmeniz gerekiyor.

Rüyada mezarı su içinde görmek iş sahibi olunacağına, çeşitli güzel olaylara vesile olacak adımlar atılacağına, hayırlı ve dürüst bir kişi ile evlilik yoluna girileceğine, büyük bir hayal kırıklığı yaşayacağına, iş yerinde de prensipli, sevdiklerine bağlı, işini tutkuyla yapan rüya sahibinin el üstünde tutulan biri olacağına işarettir.

Rüyada mezar içinde su görmek yaptığı hataları sürekli tekrarlayacağına ve zor zamanlar geçireceğine, hanesine bolluk ve bereketin geleceğine, birçok iş teklifi alınacağına işaret etmektedir.

Rüyada mezarın içinde su görmek rızkın ve kazancın artacağına, onlarla birlikte hareket edeceğine, bu sayede rahatlığa, kolaylığa, rızka, kazanca, hayra, iyiliğe ve güzelliğe ulaşacağına, hayırlı bir yola girileceğine, hasreti çekilen bir kişiye çok yakın bir zaman içinde kavuşulacağına delalettir.

Rüyada suyun içinde mezar görmek iş sıkıntısı olmadan, maddi zorluklar çekmeden, Allah’tan dilediği ne varsa elde ederek iyi bir hayat süreceğine, uzun süreden beri iş hayatında yaşanan maddi sıkıntıların biteceğine, çok hayırlı bir işle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına işaret etmektedir.

Rüyada su içinde mezar görmek kendisini çekemeyen insanların çok kötü durumlara düşeceğine, kendisine söylenen bazı yalanları ifşa edeceğine, dertlerine çare bulacağına işarettir.

Rüyada ev içinde mezar görmek büyük bir zenginliğe kavuşacağına, elinde bulunan imkânların kısa sürece eriyip gideceğine, yakın bir zaman içinde çok zor bir işin atlatılacağına, yapılan bir hata yüzünden çekilen sıkıntının arkadaşların vereceği destek sayesinde sona ereceğine inanılır.

Rüyada mezarın içinde yatmak yokluk nedir bilmezken kıt kanaat yaşamayı öğrenmek zorunda kalacağına, elde avuçta maddi açıdan bir şey kalmayacağına, devlet işleri ile ilgili mahkemelik durumlar yaşayacağına ve başının derde gireceğine, dertlerin ve zorlukların da biteceğine yorulur.

Rüyada mezar içinde ışık görmek ailesinden gördüklerinin çok daha fazlasını elde etmek istediği için çeşitli alanlarda kendisini yetiştireceğine, mesleki açıdan aranacak niteliklere sahip olmak için gece gündüz çalışacağına, neşesini kaçıracağına, mal veya para konularında akrabalarla ters düşüleceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments