Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada suyun içinde mezar görmek

Rüyada suyun içinde mezar görmek

Rüyada suyun içinde mezar görmek kendi işini kurarak, alın ter ile ekmeğini kazanacağına, sıkılacağına ve üzüleceğine, hayalindeki işi gerçekleştireceğine, parasının değerini bilerek hareket edeceğine, aldığı bu önemli ve hayati karar sayesinden de hiçbir zaman pişman olmayacağına, büyük bir rahatlığa erilecek bir çalışma gerçekleştirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, anne baba dualarının alınacağına ve sonunda büyük kazanç elde edilecek bir yola girileceğine, sorunların ardı ardına geleceğine, yapılan hataların büyük belalar getireceğine, yapılan çalışmalardan ötürü büyük borçlar altına gireceğine ve sıkıntılı zamanlar yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada suyun içinde mezar gördüyseniz:

  • Son dakika değişiklikleri ilginç maceraları destekleyebilir.

Rüyada mezarı su içinde görmek uzun bir zamandır yaşadığı can sıkıntısının ortadan kalkacağına, alım gücünü yitireceğine, işlerinin çok yolunda gideceğine işaret etmektedir.

Rüyada suyun içinde mezar görmek eline geçen fırsatları bu yüzden gerektiği gibi kullanamayacağına, özür dilemek yerine durumu daha da vahim hale getireceğine, sağlıklı, neşeli ve mutlu bir kişi olunacağına tabir olunur.

Rüyada mezarın içinde su görmek uzun zamandan beri askıda kalan bir işinin yardımsever, hakkaniyetli ve düzgün bir insandan çok büyük yardım göreceğine, iş hayatında herkes tarafından tanınan ve saygı duyulan bir kişi olunacağına, zorlukların bitmesine, geçim sıkıntısının son bulmasına rivayet etmektedir.

Rüyada su içinde mezar görmek boş hayaller peşinde koşarken, ayağa gelen fırsatların kaçırılacağına, maddi olarak çok daha rahat edilecek ve yardıma muhtaç insanları yardım isteklerine karşılık verilecek bir döneme girileceğine, hem de başka insanlara ekmek kapısı aralayacağına, aldığı dualarla işlerinin de yolunda gideceğine işarettir.

Rüyada mezar içinde su görmek zorlukların kolayca aşılacağına, araba alınacağına, maddi ve manevi sorunların ortadan kalkacağına inanılır.

Rüyada mezar içinde yılan görmek rüyayı gören kişinin hevesinin kursağında kalacağına, ayağının tökezlemeyeceğine, büyük çabalar sonucu açılan kapıların teker teker kapanacağına rivayet eder.

Rüyada bir evin içinde mezar görmek çok büyük sevinç ve büyük bir mutluluk yaşayacağına, iş hayatında gireceği bütün işlerden hayırlı ve bol kazançlar ile çıkacağına, evinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, çok büyük çalışmalar yapılacağına ve bu çalışmalar sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine, çalışma hayatında çok iyi bir noktaya gelineceğine işarettir.

Rüyada oda içinde mezar görmek bunalımlı günler geçirileceğine ve üzüntü ve stres yüzünden hasta olunacağına, yarar sağlayanların ise çok küçük bir kazanç getireceğine, bu kazanılanların rüyayı gören kişinin ihtiyaçlarını karşılamayacağına, aile hayatında büyük sorunlar yaşanacağına, sevdiği kişi ile arasına kara kedi gireceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
2 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Zehra

Rüyamda gemiyle yolculuk yapıyordum denizin içinde birsürü mezar vardı ve kaptan gemiyle üzerinden geçiyordu ben de korkuyordum sonra da icimden geçecek başka bir yol birakmayanlara kızıp Allaha havale ediyordum