Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mezarı su içinde görmek

Rüyada mezarı su içinde görmek

Rüyada mezarı su içinde görmek bundan sonra yapılacak çalışmalarda daha çok kişinin desteğinin alınacağına, bugüne değin görmezden geldiği duygularını ortaya çıkaracağına, geçmiş ile hesaplaşacağına ve yakınlarındaki kişileri de analiz ederek tüm ilişkilerini gözden geçireceğine, yıkılacağına, kara ve yaslı günler geçireceğine, çalıştığı işte yüklü bir zam alınacağına, eline geçecek olan fırsatların günden güne çoğalacağına, uzun zamandan beri bozuk olan sağlığının yerine geleceğine, iş ortamında kişiyi kendi menfaatleri doğrultusunda yönlendirmeye çalışan bir amirle ters düşüleceğine, aydınlık bir geleceğe ulaşılacağına, kudret ve hidayet sahibi olacağına işaret eder.

Rüyada mezarı su içinde gördüyseniz:

  • Bazı konularda samimi olmanız veya kısa bir yolculuk sonucunda kazançlı çıkabilirsiniz.

Rüyada mezarın içinde su görmek insanlarla uyumunun artacağına, anlaşmazlıkların, kinin ve nefretin son bulacağına, insanlarla muhabbetinin koyulaşacağına, ağız tadının yerine geleceğine, üzüntülü bir haber alınacağına, maddi ve manevi olarak kendisini yıpratacak olaylar ile karşılaşacağına işarettir.

Rüyada su içinde mezar görmek önemli işler yapacağına, şan şöhret, itibar kazanacağına, geniş rızık elde edeceğine, dertlerinin dermanına kavuşacağına, sıkıntısız kazanılacak paraya ve kazancınızın artacağına işaret eder.

Rüyada mezar içinde su görmek müjdeli haberler alacağına, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, sevdiği kişiyle yeni bir başlangıç yaparak yeni bir hayata merhaba diyeceğine, hayırlı ve bol kazançlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, işle ilgili çok büyük bir ortaklık kurulacağına, ayrı olduklarıyla bir araya geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada mezarı su içinde görmek sevdiği kişiler ile gireceği bir iş ile birlikte artan özgüveni sayesinde daha büyük işlere gireceğine, hiçbir zaman yokluğa ve fakirliğe düşmeyeceğine, insanlar arasında çok saygın bir pozisyona yükseleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada suyun içinde mezar görmek işinde yükseleceğine, düzenli bir gelir elde edeceğine bu sayede birikim yaparak, mal sahibi olacağına, Allah’a sığınıp ondan af dileyeceğine, maddi ve manevi olarak çok rahat edileceğine, güzel günler görüleceğine, kazancın günden güne artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada mezar içinde namaz kılmak tartışmalı durumların sona ereceğine, iş konusunda çok deneyimli bir kişi ile ortaklık kurulacağına, el attığı bütün işlerde başarıya ulaşacağına ve hayatının mutluluk, huzur ve ferahlık içinde geçeceğine, hüsrana uğrayacağına delalet eder.

Rüyada mezarın içinde insan görmek yol yordam öğretileceğine ve bazı konular hakkında bilinen şeylerin anlatılarak tecrübe sahibi olması sağlanacağına, çıkmaza düşeceğine, borçlanacağına, uğursuz kişiler ve olaylarla karşılaşacağına yorulur.

Rüyada mezarın içinde yatmak elindeki tüm parayı ve malı harcayacağına, var olan saygınlığını da yitirip çok sıkıntılar çekeceğine, onlarla bir daha ayrılmamak üzere bir araya geleceğine, karşısına dikenli ve çakıllı yolların çıkacağına, yaşamının bir inişli bir de çıkışlı hale geleceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments