Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada su içinde mezar görmek

Rüyada su içinde mezar görmek

Rüyada su içinde mezar görmek bir sebeple çok büyük maddi bir zarara uğrayacağına, helal lokma yiyerek ve şükür kelimesini dilinden düşürmeyerek hareket edeceğine, maddi olarak kötü bir döneme girileceğine, akılda bulunan bir projenin kişiyi olumsuz etkileyeceğine ve zamanında karşısına çıkan bir durumda sıkıntılı durumlara düşüleceğine, sevilen kişiler ile aranın açılacağına, uzun bir süre boyunca kendisine gelemeyeceğine, mutluluk verici olaylar yaşayacağına, iş arayan bir kişiye iş imkanı sağlanacağına, mutlu ve huzurlu olacağına, sorumlulukların bir türlü yerine getirilemeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada su içinde mezar gördüyseniz:

  • Aile bireyleriyle ortak bir toplantıya katılabilirsiniz.

Rüyada suyun içinde mezar görmek kendisiyle övüneceğine, hiçbir eksiğinin olmadığı gibi kendisinin her şeyin en çoğuna sahip olacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım etmek için de harcayacağına işaret etmektedir.

Rüyada mezar içinde su görmek elinde bulunan imkânların bazı kişiler tarafından kötüye kullanılmak isteneceğine, kazandığı moral sayesinde işlerinin çok iyi bir hal alacağına, sorunların kısa sürede çözüme kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada mezarın içinde su görmek mutluluğunun ve iyi halinin de bozulacağına, dünya malı edineceğine, kendisiyle aynı duruma düşmüş kişilere yardım edeceğine ve onları koruyup kollayacağına rivayet eder.

Rüyada mezarı su içinde görmek istediği ve hayal ettiği şeylere ulaşmak için gösterdiği çabanın gün geçtikçe boşa çıkacağına, çok hayırlı insan olunacağına, dönmeyen şansın artık döneceğine, hayattan daha zevk alacağına işaret etmektedir.

Rüyada su içinde mezar görmek eşi ile deyim yerindeyse bir yastıkta kocayacağına, çocuklarından da her zaman saygı, sevgi ve hürmet göreceğine, geldiği noktaya ve mevkie de hep kendi emeği ve çabasıyla geleceğine, işlerinde çok büyük ilerleme sağlayacağına işaret etmektedir.

Rüyada mezar içinde ışık görmek ancak daha sonra doğru adımların atılması ve gereken kararların hızlı bir şekilde verilmesi ile çözüme kavuşulacağına, işlerin istenmeyen durumlara düşeceğine, gösterilecek olan sabır ve azim ile bu işten çok iyi kazanç elde edileceğine delalet eder.

Rüyada mezarlık içinde cami görmek hayırlı bir kısmetle dünyaevine gireceğine ve hayırlı bir evlada sahip olacağına, onu hayallerine kavuşturacağına, kazanacağı başarılar sayesinde iş hayatında çok iyi bir mevkinin sahibi olacağına yorulmaktadır.

Rüyada mezar içinden geçmek olur olmadık anlarda beyan edeceğine, kurulu düzenin bozulmasına sebep olacak bazı olaylar yaşanacağına, istenmeyen bir yolculuğa rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments