Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mezar içinde su görmek

Rüyada mezar içinde su görmek

Rüyada mezar içinde su görmek sorunlarının ve problemlerinin de son bulacağına, sevdiği bazı kişileri kıracağına ve bu yüzden uzun bir süre boyunca üzüntü çekeceğine, rakiplerle yapılan mücadelede kazanan taraf olunacağına, potaya giren her top kişinin elde edeceği zaferlere ve iş alanındaki kariyerinin sürekli yükseleceğine, sonucun olumsuz olması halinde de suçun kendisinde kalacağına, cahil çirkef ve malı ile övünen kişilerle karşılaşacağına, elinin bolluk göreceğine, refahının, huzurunun, rahatının, konforunun, lüksünün ve sağlığının da baki olacağına, mesleğinde başarı ve zafer elde edeceğine, bazı bilgili kişiler ile gireceği projelerde çok büyük başarılara imza atacağına ve iş hayatında çok saygın bir yere geleceğine yorulur.

Rüyada mezar içinde su gördüyseniz:

  • Sizden bazı bilgileri saklayan kişiler olabilir.

Rüyada mezar içinde su görmek değer verilen kişiler ile mutlu bir şekilde yaşanacağına, kalben çok rahat edileceğine, tatlı yorgunluklar yaşayacağına, belalı kişiler nedeniyle hayatının karışacağına işarettir.

Rüyada su içinde mezar görmek zor zamanlar geçirileceğine ve yeni bir işte can sıkıcı bazı olaylar yaşanacağına, mezuniyet sonrasında iş bulmakta sorun çekilmeyeceğine, fikirlerinin çatışacağına ve bu kimselerle muhabbetinin biteceğine delalet etmektedir.

Rüyada mezarı su içinde görmek mutluluğunun artacağına, ağız tadı, keyif ve neşe içinde yaşayacağına, arkadaşlarla ve akrabalarla eğlenceli vakitler geçirileceğine, alım gücünde yükselme olacağına işarettir.

Rüyada suyun içinde mezar görmek erkeğin kendi organını ellediğini görmesi ise, elinden yüklü bir miktar para ya da mal çıkacağına, atacağı adımlar yüzünden büyük bir üzüntü yaşayacağına ve bu kadar sorun varken daha kötü ve düzensiz bir dönem geçireceğine, rahatının ve huzurunun bozulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada mezarın içinde su görmek kendisini üzmeye ve zarara uğratmaya çalışan bazı insanlara rağmen işlerini çok iyi bir şekilde ilerleteceğine, gönül gözüyle olan biteni değerlendiren rüya sahibinin kendisi için en doğru olanı yapacağına, kişinin eski yaşantısına dönerek yeniden mutlu günlerin keyfini sürmeye başlayacağına yorulmaktadır.

Rüyada mezarlığın içinde olmak yaşanan sıkıntıların sabır ve azimle ortadan kaldırılacağına, sıkıntıların son bulacağına, işlerin yoluna gireceğine, istediği restorana gideceğine ve istediği mağazadan alışveriş yapacağına alamet etmektedir.

Rüyada evin içinde boş mezar görmek kendisine gelen bir teklifi kabul edeceğine, yapılan bir hatanın düzeltileceğine, sıcakkanlı bir kişi olunacağına, maddi gücünün yerine geleceğine bu durumun özel ve sosyal hayatına da olumlu yönde etki edeceğine, rüya sahibinin mutluluğunun yüzünden okunur olacağına, görülen erkeklik organının küçük olmasın ise, borcunun çok olacağına rivayet eder.

Rüyada mezarlık içinde cami görmek zahmet veren işlerin artacağına,  sıkıntıların tekrar tekrar başa saracağına, iş konusunda büyük sorunlarla karşılaşacağına, girdiği işlerde zorluk çekeceğine, iyi geçiminin biteceğine, insanlarla arasının iyi olacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments