Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ev içinde mezar görmek

Rüyada ev içinde mezar görmek

Rüyada ev içinde mezar görmek içinde bulunduğu parasal duruma karşı bu kişiden çok büyük destek göreceğine, kız çocuğu için ise evin hanımının gelirinin artacağına, bir süre zorluk çekeceğine, markasını duyuracağına, uzun zamandan beri ters giden şansın düzeleceğine, sorunlarının çözüleceğine, borçlarının biteceğine, hastalıklarının iyileşeceğine ve rüya sahibinin önüne tertemiz, bembeyaz ve yepyeni bir hayat çıkacağına, bunun da kendisi için daha içinden çıkılmaz halleri doğuracağına, sorunların hızlı ve kolay bir şekilde aşılacağına yorulmaktadır.

Rüyada ev içinde mezar gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kişiler sizi doğru yolda ya da yönde ilerlediğinize ikna etmeye çalışabilirler.

Rüyada ev içinde mezar görmek işini kaybedeceğine, sonrasında sık sık yurt dışı seyahatlerine çıkacağına, işlerin kısa süre içinde tepetaklak olacağına tabir olunur.

Rüyada mezarlık içinde ev görmek rüya sahibinin kısmetinin kapanacağına, sosyal hayat içerisinde sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakında kurtulacağına rivayet eder.

Rüyada mezarlığın içinde ev görmek sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına, hanesine bolluk ve bereketin geleceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa sürede kurtulmasına yardım edeceğine, yolculuktan sonra girilen işlerde çok büyük ve kazançlı çalışmalar yapılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada mezar içinde ateş görmek evli ise eşiyle mutlu bir hayat süreceğine, gururlu bir hayat süreceğine ve prensiplerinden taviz vermeden kendi bildiği gibi düzgün bir şekilde yaşayacağına, halk tarafından çok sevilen ve akıl danışılan biri olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada mezarın içinde ışık görmek evine haciz geleceğine ya da iflas etmesine neden olacak işlere soyunacağına, Tövbe Edeceğine, zor zamanları geride bırakmaya, güzel günler görmeye işaret etmektedir.

Rüyada mezar içinden geçmek bazı kimselere karşı güven kaybı yaşanacağına, iş konusunda çok hayırlı ve güzel adımlar atılacağına, kazancın günden güne daha da artacağına, sevilen kişilerle birlikte çalışılacağına, kazanılan paranın makbul ve mukaddes amaçlar için harcanacağına, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine, mal ve mülk kaybı yaşanacağına, zararlı bir kişi ile uğraşılacağına, hayır getirecek bir işin sıkıntı yaratacak bir hal alacağına, kötü bir duruma sebep olacak bir adım atılacağına, sıkıntılı bir ruh haline bürünüleceğine rivayet eder.

Rüyada mezarın içinden geçmek kişinin esenlik bulacağına, kazanç kapılarının kapanacağına, tüm isteklerinin kısa süre içinde gerçekleşeceğine yorulur.

Rüyada suyun içinde mezar görmek güvenilir kişilerle yola çıkılacağına, yeni ilişkiler kurulacağına, bol dua edeceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments